skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Weezer – Zombie Bastards

Οι Weezer επιστρέφουν με νέο τραγούδι, αλλά και πληροφορίες σχετικά με το νέο τους album!

Τίτλος τραγουδιού“Zombie Bastards”

Καλλιτέχνης: Weezer

Μουσική / Στίχοι: Rivers Cuomo

Εταιρεία: Crush Music, Atlantic Records

Από το LP: “The Black Album”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 21 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

«Zombie Bastards» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που μας παρουσιάζει το rock συγκρότημα, το οποίο αναμένεται να περιληφθεί στο 12ο κατά σειρά δισκογραφικό τους εγχείρημα. Είναι το δεύτερο τραγούδι που ακούμε από τον δίσκο, ακολουθώντας τη κυκλοφορία του «Can’t Knock The Hustle», που ακούσαμε στις αρχές του Οκτώβρη.

Το «Zombie Bastards» αποτελεί ένα πρόσχαρο, ανεβαστικό pop τραγούδι που έρχεται σε αντίθεση τόσο με τον τίτλο του, με το ύφος του να παρεκκλίνει από το “σκοτεινό” ύφος των τραγουδιών που αναμένουμε να ακούσουμε στον νέο τους δίσκο.

Επίσης, οι Weezer, εκτός της κυκλοφορία του «Zombie Bastards» αποφάσισαν να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη κυκλοφορία του επερχόμενου album τους, με τίτλο «The Black Album», με την ημερομηνία κυκλοφορίας του από τη Crush/Atlantic -και σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος- να έχει οριστεί για τη 1η Μαρτίου 2019. Τη παραγωγή του ανέλαβε ο Dave Sitek (TV on the Radio), ενώ τη σύνθεση των τραγουδιών με βάση το πιάνο ανέλαβε ο frontman του group Rivers Cuomo.

Ταυτόχρονα, οι Weezer παρουσιάζουν το cover art του δίσκου, που βλέπει τα 4 μέλη του group καλυμμένους με μαύρο χρώμα να στέκονται μπροστά από ένα μαύρο background. Όπως δήλωσαν προηγουμένως, αναμένουμε στο νέο album μουσικές αναφορές από τους Gorillaz, μέχρι τους Can και Pink Floyd, καθώς ο Cuomo το χαρακτήρισε ως “σκοτεινό” και “περισσότερο πειραματικό και άγρια αρνητικό”, ενώ δήλωσε πως “θα έχει το ένα πόδι στο μέλλον και το άλλο στο παρελθόν”.

Weezer - Zombie Bastards

Back To Top