skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Why Don’t We – Don’t Change (from “UglyDolls” O.S.T)

Οι Why Don’t We συμβάλλουν μουσικά στο soundtrack της animated ταινίας, “UglyDolls”!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Change”

Καλλιτέχνης: Why Don’t We

Μουσική / Στίχοι: Corbyn Besson, Daniel Seavey, James Abrahart, Jonah Marais, Jonny Price, Louis Schoorl, Marco Borrero

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το O.S.T.: “UglyDolls”

Ημ/νία κυκλοφορίας O.S.T.: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Το αμερικανικό boy band, Why Don’t We, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο στη μουσική σκηνή σε παγκόσμιο επίπεδο. Για το λόγο αυτόν δεν ήταν δύσκολο να επιλεχθεί για το μουσικό soundtrack της animated ταινίας, “UglyDolls”. Οι Why Don’t We ήρθαν μετά από την Katy Perry και το Broken & Beautiful και μας προσφέρουν απλόχερα το “Don’t Change”. Πρόκειται για μία mid-tempo δημιουργία που μέσα της ενσωματώνει το μήνυμα της οικογενειακής ταινίας ότι “οι διαφορές πρέπει να γιορτάζονται και να γίνονται αποδεκτές”.

Synth-pop ηχοχρώματα δίνουν το έναυσμα στους Why Don’t We να ξετυλίξουν το ταλέντο τους μέσα από την ταινία “UglyDolls” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου, ενώ το soundtrack αυτής στις 26 Απριλίου.

Οι Why Don’t We έχουν μία άλλου είδους σχέση με το κοινό τους και γι’ αυτό επιθυμούν να συναντήσουν από κοντά τους πιο πιστούς θαυμαστές τους. Δίνουν, λοιπόν, την ευκαιρία σε λίγους τυχερούς να τους ακολουθήσουν στη συναυλία τους στην Χονολουλού, παρέχοντάς τους διαμονή τεσσάρων ημερών, εισιτήρια επιστροφής αλλά και για το show, καθώς κι ένα εφ’όλης της ύλης meet & greet.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κάνεις κλικ εδώ και να συμπληρώσεις τη φόρμα.

Why Don’t We – Don’t Change (from “UglyDolls” O.S.T”

Back To Top