skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Wiz Khalifa – 420 Freestyle

Ο Wiz Khalifa βάζει μελωδία στο a capella “420 Freestyle” τραγούδι του και το μοιράζεται μαζί μας!

Τίτλος τραγουδιού“420 Freestyle”

Καλλιτέχνης: Wiz Khalifa

Μουσική / Στίχοι: Wiz Khalifa

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο Wiz Khalifa γνωστός για την ατίθαση προσωπικότητά του δεν θα μπορούσε να μην κυκλοφορήσει τραγούδι με άμεση αναφορά στις ναρκωτικές ουσίες. Για του λόγου του αληθές στην επιφάνεια ήρθε το “420 Freestyle”, με το 420 να αναφέρεται στην διάρκεια κατανάλωσης κάνναβης. Μία R&B δημιουργία ήρθε, λοιπόν, από τον Αμερικανό rapper για να τραβήξει κατά το προφανές τα βλέμματα, με σκοπό την γρήγορη επιτυχία. Ωστόσο, κάπου εδώ μπορούμε να πούμε πως η δημοσιότητα που πήρε το τραγούδι δεν ήταν η αναμενόμενη δεδομένης της κυκλοφορίας του στις 19 Απριλίου.

Το “420 Freestyle” ήρθε ως follow-up του “Hunnid Bands” που αποτελεί μία R&B δημιουργία, βασισμένη στο γνώριμο ύφος του Khalifa. Το εν λόγω τραγούδι δεν είναι το πρώτο που μοιράστηκε μαζί μας ο Αμερικανός rapper από τον επερχόμενο δίσκο του, “Rolling Papers 2: The Weed Album”. Γνήσιος προπομπός αυτού ήταν το τραγούδι “I Don’t Wanna Go Home”.

Στα δεκατρία χρόνια μουσικής του καριέρας, ο Wiz Khalifa έχει στο ενεργητικό του αισίως τέσσερις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, ενώ η πέμπτη αναμένεται καρτερικά από το πιστό κοινό του να κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου του 2018, μέσω των Rostrum και Atlantic Records.

Απολαύστε μία γνώριμη δημιουργία από τον Khalifa ευθύς αμέσως.

Wiz Khalifa - 420 Freestyle

Back To Top