skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Wombats – Lemon To A Knife Fight

Το indie-rock συγκρότημα από την Αγγλία επέστρεψε με ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού«Lemon To A Knife Fight»

Καλλιτέχνης: The Wombats

Μουσική / Στίχοι: Matthew Murphy

Από το album: «Beautiful People Will Ruin Your Life»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού των The Wombats ακούει στον τίτλο «Lemon To A Knife Fight» και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο -τέταρτο κατά σειρά-album τους με τίτλο «Beautiful People Will Ruin Your Life». Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου έχει οριστεί για τις 9 Φλεβάρη 2018, ενώ θα αποτελεί ακόλουθο του δίσκου «Glitterbug», που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 2015.
Έτσι, λοιπόν, οι The Wombats αποφάσισαν να μας δώσουν μια γεύση από τα μελλοντικά τους σχέδια. Μάλιστα ο front-man του συγκροτήματος, Matthew ‘Murph’ Murphy, δήλωσε πως:

«Το τραγούδι εμφανίστηκε ύστερα από μια μεγάλη λογομαχία που είχα με τη σύζυγό μου σχετικά με το Mulholl and Drive. Έβλεπα επίσης άπειρες ταινίες του David Lynch, και το τραγούδι ήταν σαν να βγήκε από μέσα μου», ενώ πρόσθεσε: «Το τελευταίο μας album μιλούσε για μένα που συνάντησα κάποια και έφερε στη ζωή μου τα πάνω κάτω στο Λος Άντζελες, κάνοντας συνεχώς πάρτι και τοποθετώντας τον εαυτό μου σε μπελάδες. Το νέο λοιπόν album είναι για μένα πάλι που αυτή τη φορά προσπαθώ να πολεμήσω ενάντια σε αυτό και να ζήσω μια ενήλικη ζωή, αλλά αποτυγχάνω.»

Το «Lemon To A Knife Fight», όπως και τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου γράφτηκαν από τρεις γωνιές του κόσμου, από τον drummer Dan Haggis που βρισκόταν στο Λονδίνο, τον μπασίστα Tord Øverland Knudsen στο Oslo και τον Murph στο Λος Άντζελες.

The Wombats - Lemon To A Knife Fight

Back To Top