skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | XYLØ – Nothing Left To Say

Η XYLØ επέστρεψε με νέο υλικό!

Τίτλος τραγουδιού: “Nothing Left To Say”

Καλλιτέχνης: XYLØ

Μουσική / Στίχοι: Lee Newell, KLOE, Paige Duddy, Sebastian Daniel

Εταιρεία: Pretty Records

Από το ΕP: «Pretty Sad»

Ημ/νία κυκλοφορίας ΕP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Η XYLØ, κατά κόσμον Paige Duddy, είναι καθ’οδόν για την κυκλοφορία του νέου της E.P., με τίτλο “Pretty Sad”. Η νέα της δουλειά είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων και για να την προϋπαντήσει, η νεαρή ερμηνεύτρια κυκλοφόρησε το single “Nothing Left To Say”. Διατηρώντας το γνώριμο μουσικό ύφος της, που είναι βασισμένο στα synth-pop στοιχεία, η XYLØ απευθύνεται σε ένα έτερον ήμισυ το οποίο της ‘κατακερμάτισε’ την καρδιά της και δεν μπορεί να πει πλέον άλλα πράγματα για αυτό. Θλίψη, πόνος και αγανάκτηση συμπυκνώνονται σαν συναισθήματα σε ένα κατά τα άλλα εύρυθμο τραγούδι.

Όσον αφορά τώρα το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα, αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου. Το εν λόγω E.P. περιλαμβάνει συνολικά έξι τραγούδια και ήρθε ως το follow-up του “America (The Remixes)” που κυκλοφόρησε το 2016. Το πιο πρόσφατο τραγούδι της, με τίτλοFreak εν τέλει δεν αποτελεί μέρος του E.P., ωστόσο γνώρισε μία ικανοποιητική επιτυχία.

Κατά τα άλλα, η XYLØ δεν παρέχει περαιτέρω πληροφορίες για τα μουσικά της σχέδια, αλλά συνεχίζει να προωθεί κατά κόρον ρούχα με το λογότυπο του project της.

XYLØ - Nothing Left To Say

Back To Top