skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Years & Years – All For You

Οι Years & Years παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “All For You”.

Τίτλος τραγουδιού: “All For You”

Καλλιτέχνης: Years & Years

Μουσική / Στίχοι: Olly Alexander, Greg Kurstin, Mark Ralph

Εταιρεία: Polydor Records

Από το LP: “Palo Santo”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 21 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο λόγος για το νέο τραγούδι των Years & Years, με τίτλο «All For You» το οποίο αποτελεί ένα καθαρά pop τραγούδι, με έναν χαρούμενο ρυθμό εμπλουτισμένο με electro στοιχεία που συνθέτουν μια ρυθμική μελωδία ικανή να σε παρασύρει.

Οι Years & Years πριν μερικά χρόνια κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τα singles «King» και «Shine», κερδίζοντας τη καρδιά των fan τους, με τα τραγούδια τους να εκτοξεύονται στη κορυφή των charts. Τώρα ήρθε η στιγμή να μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά, η οποία όπως περιγράφουν αναμένεται να έχει μια διαφορετική χροιά από ότι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα.
Με την ανακοίνωση του νέου τους, δεύτερου κατά σειρά, album που φτάνει στις 6 Ιουλίου από τη Polydor Records, οι Years & Years υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό τους πολλά περισσότερα τραγούδια που θα ακουστούν δυνατά.

Ο τίτλος του νέου τους δίσκου θα είναι «Palo Santo» και θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουμε ακούσει προηγουμένως, και πιο συγκεκριμένα το «Sanctify», το «Hypnotised», το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι, αλλά και συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες, όπως τους Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels, Justin Tranter, Steve Mac, Jessie Shatkin και Sarah Hudson.

Σε δελτίο τύπου για τη κυκλοφορία του νέου τους δισκογραφικού εγχειρήματος αποκαλύπτουν πως: «Στο ‘Palo Santo’ των Years & Years η επίδραση της pop μοιάζει φυλετική, όπου η μειονότητα είναι πάντα η πλειοψηφία και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι», ενώ προσθέτουν πως το συγκρότημα έχουν δημιουργήσει «τον τέλειο χώρο, στον οποίο βασίζονται για να μοιραστούν (με το κοινό) τις πιο ζεστές, προσωπικές ιστορίες, σχετικά με τη ταυτότητα, τη σεξουαλικότητα, την απόδοση και εν τέλη τι σημασία του να είσαι άνθρωπος».

Years & Years - All For You

Back To Top