skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zac Brown Band – Family Table

Οι Zac Brown Band κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι “Family Table“.

Τίτλος τραγουδιού: “Family Table

Καλλιτέχνης: Zac Brown Band

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: “Welcome Home”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Το διάσημο rock συγκρότημα Zac Brown Band πριν από δύο χρόνια κυκλοφόρησε το δίσκο “Jekyll + Hyde”. Μετά από δύο τραγούδια (“Real Thing” και “My Old Man”), τα οποία προϋπαντούν τον επερχόμενο δίσκο τους, “Welcome Home”, οι Zac Brown Band κάνουν μία μικρή έκπληξη στο κοινό τους.

Το καινούριο τους τραγούδι είναι το “Family Table”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Απριλίου. Το “Family Table” είναι ένα rock-country τραγούδι και ο τίτλος του οποίου, αποδίδει ακριβώς το στίγμα του τραγουδιού, δηλαδή το ρόλο που παίζει η οικογένεια στην κοινωνία. Την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και το lyric video, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά παιδιά, τα οποία διασκεδάζουν στο οικογενειακό τραπέζι.

Μετά το “Jekyll + Hyde”, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τα pop και EDM στοιχεία, οι Zac Brown Band στο νέο τους δίσκο, επιστρέφουν στον ήχο που μας είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια. Το “Welcome Home” είναι σε παραγωγή του David Cobb και θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου από την Warner Music Group.

Το “Family Table” κυκλοφόρησε με την προ-παραγγελία του “Welcome Home” και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά).

Zac Brown Band - Family Table

Back To Top