skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zara Larsson – WOW

Το EDM “WOW’ από την Zara Larsson είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “WOW”

Καλλιτέχνης: Zara Larsson

Μουσική / Στίχοι: Brittany Amaradio, Joakim Haukaas, Madison Love, Marshmello, Thomas Eriksen

Εταιρεία: Epic Records, Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, αλλά η Zara Larsson συγκαταλέγεται ανάμεσα στα A-List ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής κι έχει στην κατοχή της τουλάχιστον 50 βραβεία. Η Larsson είναι ενεργή στο μουσικό προσκήνιο από το 2008 και μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή της δύο ολοκληρωμένες, δισκογραφικές δουλειές (“1” και “So Good”) και μοναδικές επιτυχίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται τα τραγούδια “Lush Life”, “Never Forget You” σε συνεργασία με τον MNEK, “Ain’t My Fault”, κ.ά.

Μετά, λοιπόν, από το “Don’t Worry Bout Me” που κυκλοφόρησε ως το πρώτο τραγούδι του 2019, στο προσκήνιο ήρθε το “WOW”. Πρόκειται για μία electro-dance δημιουργία με έντονα τα pop μουσικά στοιχεία. Σε αυτή το ‘χέρι’ του έβαλε κι επηρέασε καθοριστικά ο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός Marshmello. Η άψογη συνεργασία τους κατέληξε σε αυτό το εύρυθμο τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου.

Πέρα από τη δημιουργία νέου υλικού, η Larsson αναμένεται να βγει σε περιοδεία τόσο στη Βόρεια Αμερική όσο και στην Ευρώπη συνοδεύοντας τον εξαιρετικό Ed Sheeran ως opening act. Μάλιστα, πολλά από τα shows στην Β. Αμερική είναι ήδη sold out.

Zara Larsson - WOW

Back To Top