skip to Main Content

Νέο Album | Ciara – Beauty Marks

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Μαΐου 2019
  • Εταιρεία: Beauty Marks
  • Μορφή: CD, Digital Release
  • Παραγωγή: J. R. Rotem, Rodney Jerkins, Jasper Cameron, Ron Cameron, Space Primates
  • Singles από το “Beauty Marks” :
  1. “Level Up” Κυκλοφόρησε: 18 Ιουλίου 2018
  2. “Freak Me” Κυκλοφόρησε: 10 Αυγούστου 2018
  3. “Dose” Κυκλοφόρησε: 14 Σεπτεμβρίου 2018
  4. “Greatest Love” Κυκλοφόρησε: 12 Φεβρουαρίου 2019
  5. “Thinkin Bout You” Κυκλοφόρησε: 29 Μαρτίου 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Ciara, έχει ξεχωρίσει για τις μοναδικές R&B δημιουργίες της, αλλά και τις συνεργασίες με αξιοσημείωτα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Από αυτές μπορούμε με τη σειρά μας να ξεχωρίσουμε και να σου υπενθυμίσουμε τα ‘πλατινένια’ “1, 2 Step” στο οποίο είχε συνεργαστεί με την Missy Elliott, αλλά και το sexy “Love Sex Magic” με τον Justin Timberlake. Έχοντας στο ενεργητικό της έξι ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, η Ciara παρουσίασε στο κοινό το νέο της album, με τίτλο “Beauty Marks”. Πρόκειται για τον follow-up δίσκο του “Jackie”, τον οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το 2015 χωρίς όμως να έχει την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό.

Θέλοντας να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, η Ciara έβαλε στον δίσκο όλη της την αυτοπεποίθηση, το sexy ταπεραμέντο της και τρία δυνατά ονόματα, ώστε να ανέβει ψηλά στις κατατάξεις. Η Beauty Marks Entertainment εμπιστεύτηκε την ίδια και την ομάδα παραγωγής που αποτελείται από τους J. R. Rotem, Rodney Jerkins, Jasper Cameron, Ron Cameron και Space Primates κι έφεραν στο προσκήνιο μία tracklist με έντεκα συνολικά τραγούδια.

Πρώτο σε σειρά απολαμβάνουμε το “I Love Myself”, ένα τραγούδι στα φωνητικά του οποίου απολαμβάνουμε τον Macklemore. Η mid-tempo μουσική υπόκρουση μας εισάγει αρμονικά στον νέο δίσκο της Ciara και το δίνει τη σκυτάλη στο σκληροπυρηνικό, lead single του, με τίτλοLevel Up. Μπορεί όταν πρωτοκυκλοφόρησε το εν λόγω single να μην είχαμε ιδέα για την επερχόμενη δισκογραφική ανατροπή της τραγουδίστριας, ωστόσο αυτή μας εξέπληξε ευχάριστα. Το Freak Me παίρνει τον δικό του χώρο και πέρα από τα γλυκά φωνητικά της Ciara απολαμβάνουμε κι αυτά του Νιγηριανού – Αφροαμερικανού τραγουδιστή, Tekno.

Το Dose έρχεται σαν δυναμίτης για να μας υπενθυμίσει τις ‘χρυσές’ εποχές της Ciara, όπου το παγκόσμιο κοινό τραγουδούσε το υλικό της και προσπαθούσε να μιμηθεί τις χορευτικές της φιγούρες. Μιλώντας για αγάπη κι έρωτες, τοGreatest Love είναι εδώ με μία πινελιά από τον ήχο των ‘90s να μας υπενθυμίσει πως υπάρχουν και οι ‘μεγάλες αγάπες’. Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε λίγο πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και η Ciara δεν δίστασε να το αφιερώσει στον σύζυγό της, Russell Wilson, λέγοντας: “Ο άνθρωπος που θα κάνατε για αυτόν το οτιδήποτε και ξέρετε ότι θα έκανε οτιδήποτε για σας. Πηγαίνεις ή πεθαίνεις.”

Με ένα πιο εύρυθμο single ολοκλήρωσε την προώθηση του δίσκου “Beauty Marks” η Ciara και αυτό είναι το Thinkin Bout You. Η R&B, funky δημιουργία ήρθε να δώσει μία ανάλαφρη νότα στο συνολικό αποτέλεσμα, από το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τη συνεργασία της Ciara με την Kelly Rowland. Οι δύο R&B τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για χάρη του “Girl Gang”, χωρίς όμως να αφήσουν κάποια ‘αξιοσημείωτη’ εμπειρία στο κοινό κατά την ακρόασή του.

Η Ciara, λοιπόν, είναι εδώ… γεμάτη αυτοπεποίθηση για να σημειώσει και πάλι πρωτιές. Θα τα καταφέρει;

Art Cover:

Tracklist:

1. “I Love Myself” (feat. Macklemore) – 5:28

2. “Level Up” – 3:24

3. “Set” – 2:56

4. “Thinkin Bout You” – 3:48

5. “Trust Myself” – 3:38

6. “Girl Gang” (feat. Kelly Rowland) – 3:19

7. “Dose” – 3:42

8. “Na Na” – 3:08

9. “Freak Me” (feat. Tekno) – 3:20

10. “Greatest Love” – 3:43

11. “Beauty Marks” – 3:38

Playlist

Back To Top