skip to Main Content

Νέο Album | Dvicio – EL LABERINTO

ART COVER:

ALBUM ID:

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29 Aπριλίου 2022
  • Εταιρεία: Sony Music
  • Παραγωγή: Pablo Cebrián
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles από το “El Laberinto”:
  1. “TE PIENSO A CADA HORA” Κυκλοφόρησε: 18 Φεβρουαρίου 2022
  2. “ARTE” Κυκλοφόρησε: 17 Μαρτίου 2022
  3. “MIL VECES” Κυκλοφόρησε: 29 Aπριλίου 2022

Μια νέα εποχή ανοίγει για το ισπανικό latin-pop συγκρότημα των DVICIO με το ολοκαίνουριο album τους “El Laberinto”, το τέταρτο και πιο συναρπαστικό studio album τους, ως τώρα.

Μετά το ντεμπούτο τους το 2014 με το album τους “Justo Ahora”, οι DVICIO δεν σταμάτησαν να εξελίσσονται. Η πρώτη δουλειά τους, τους ανέβασε σε επιτυχημένες λίστες  από τις οποίες δεν θα έβγαιναν ποτέ. Το δεύτερο album τους, “Qué Tienes Tú” τους απέφερε βραβεία, μεγάλες περιοδείες και εδραίωση στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στη Λατινική Αμερική. Μετά ήρθε το “Impulso”, ένα δροσιστικό κοκτέιλ ενέργειας και διάθεσης, με αδιαμφισβήτητες συνεργασίες που έγιναν τεράστιες επιτυχίες τόσο όπως το “5 Sentidos” (με τους Taburete), το “Dosis” (με τους ChocQuibTown και Reik), το “Soy de Volar” (με την Lali), το “Sobrenatural” (με την Farina), το “Epiphany” (με τον Nil Moliner), το “Valeria” (με τους Matisse) κ.α.

Μιλώντας για την αγάπη σε κάθε της μορφή, οι Dvicio επανέρχονται με το τέταρτο studio album τους και με σημαία οτιδήποτε προκαλεί συγκίνηση. H ηχογράφηση του album ολοκληρώθηκε στο studio Le Manoir de Léon (Γαλλία) υπό την παραγωγή του Pablo Cebrián.

Με μια άφθονη δέσμευση στις μπαλάντες, η φωνή του Andrés εκφράζει το νόημα μιας δυνατής, ενωμένης και απαραίτητης μπάντας σε όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Ο Andrés και ο Martín Ceballos, ο Alberto González, ο Luis Gonzalvo και ο Ignacio Gotor ολοκλήρωσαν μια δουλειά που θα δώσει πολλά στους fans τους. Επιπλέον, σε καιρούς ανεξάντλητων συνεργασιών σε τραγούδια και αναθεωρήσεις, οι Dvicio επανέρχονται με ένα διαφορετικό στοίχημα, θέλοντας να δείξουν τον πραγματικό εαυτό τους και για αυτόν τον λόγο δε θα βρούμε καμία συνεργασία ή remake στο tracklist του δίσκου αυτού.

Με το νέο τους album, δηλώνουν πως βρήκαν το κλειδί για τον αυθεντικό ήχο τους. Χωρίς να χάνουν το συναρπαστικό μείγμα ενθουσιασμού και καλής pop που χαρακτηρίζει τους Dvicio. Eίναι πιο περίπλοκοι, ολοκληρωμένοι και αποτελεσματικοί από ποτέ. “[Με το “El Laberinto” ] έχουμε ξεπεράσει τους φόβους μας και έχουμε βρει τον εαυτό μας. Την ταυτότητα μας”, είπε ο Andrés σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Συνολικά, εδώ έχουμε μια ολοκαίνουρια πρόταση που ξεκινά με το “ARTE” που είχε προηγηθεί της κυκλοφορίας του δίσκου και ολοκληρώνεται μετά από 11 τραγούδια με τον λυρισμό του “INDIRECTAS”, ένα νεύμα στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να βγαίνουν από την άκρως ρομαντική γραμμή του album. Ήδη από τα τρία πρώτα singles του album “TE PIENSO A CADA HORA”, “ARTE” και εσχάτως το “MIL VECES”, είναι ξεκάθαρο πως παίζουν με τη μουσική, τον ήχο και την εικόνα. Kατά τη διάρκειά του, θα ανακαλύψουμε μπαλάντες όπως το «AΙRE» ή το «TE QUIERO A MORIR» που προσδιορίζουν καθαρά και σωστά το προαναφρθέν στοίχημα τους.

Όλα τους τα τραγούδια έχουν σχεδιαστεί για να πετύχουν κατευθείαν, ένα βασικό σημείο των Dvicio. Εκεί, αυτό το “λαμπερό” συγκρότημα θα δώσει χώρο για άλλη μια φορά σε μια από τις πιο σημαντικές solo φωνές να λάμψει, εξαιρετική και με προσωπικότητα στη σκηνή, αυτή του Andrés. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας ήχος αριστοτεχνικός στο σύνολό του κάτι που γίνεται κατανοητό μέσα από κάθε τραγούδι του δίσκου.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Playlist

Back To Top