skip to Main Content

Νέο Album | Kelsea Ballerini – Subject to Change

  • Κυκλοφόρησε: 23 Σεπτεμβρίου 2022
  • Εταιρεία: Black River Entertainment
  • Μορφή: CD, Digital Release
  • Παραγωγή: Kelsea Ballerini, Julian Bunetta, Jesse Frasure, Shane McAnally, Alyssa Vanderheym
  • Singles από το “Subject to Change”:
  1. “Heartfirst” Κυκλοφόρησε: 8 Απριλίου 2022
  2. “Love Is a Cowboy” Κυκλοφόρησε: 15 Ιουλίου 2022

Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του τρίτου της studio album “Kelsea”, που αναδείχθηκε “χρυσό” βάσει των πωλήσεων και των streams του, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Kelsea Ballerini μπήκε ξανά στο studio και μάς παρουσιάζει το νέο της δίσκο. “Subject to Change” είναι ο τίτλος του κι η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Black River Entertainment στην οποία παραμένει πιστή εδώ κι επτά χρόνια τουλάχιστον. Ο τίτλος του album φαίνεται πως δεν είναι καθόλου τυχαίος αν αναλογιστεί κανείς τη ζωή της που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας. Η Ballerini είναι σε φάση αλλαγής κι αναπροσαρμογής και μας το δείχνει με κάθε τρόπο.

Η Kelsea Ballerini έχει την ικανότητα να ναυλώνει νέους δρόμους, ενώ παραμένει πιστή στον εαυτό της. Μέσω του νέου της δίσκου, λοιπόν, υπενθυμίζει στους θαυμαστές της γιατί σχετίζονται μαζί της σε ένα βαθύτερο επίπεδο και γιατί έχει μια ιδιαίτερη θέση στο είδος που εκπροσωπεί. Αυτό το εγχείρημα αποπνέει αισιοδοξία ανάμεσα στις ανακατευθύνσεις της ζωής. Τη στιγμή που κυκλοφόρησε το “Heartfirst”, αποδείχθηκε ότι ήταν μια πύλη στην ηχητική φύση του δίσκου: μια πλήρης αγκαλιά της country-pop σκηνής. Τα “Love Is A Cowboy” και “What I Have” παρουσιάζουν την υπέροχη αφήγηση της Ballerini. Το “The Little Things” είναι μια χορευτική ωδή σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για κάποιον σε μια σχέση, ενώ το “If You Go Down (I’m Goin’ Down Too)”  είναι ο ύμνος της φιλίας που όλοι χρειάζονταν.

Η Ballerini είχε δηλώσει πριν από την κυκλοφορία του έργου ότι εμπνεύστηκε από στοιχεία της μουσικής της δεκαετίας του ’90. Είτε αυτό σήμαινε την pop, την country κάντρι ή την rock, η τραγουδίστρια σκόπευε να δημιουργήσει τραγούδια που προέρχονται από αυτούς τους ήχους. Το “I Can’t Help Myself” είναι το είδος του τραγουδιού που θα έκανε περήφανη τη Shania Twain. Είναι το είδος που αξίζει να τραγουδηθεί και να χορευτεί περήφανα, καθώς τιμά την πιο άγρια ​​πλευρά του καθενός. Το “Muscle Memory” ξεχωρίζει μέσα από τα φωνητικά και τη μελωδία της τραγουδίστριας.

Η συνεργασία μεταξύ των Ballerini, Carly Pearce και Kelly Clarkson είναι εξίσου εμβληματική όσο θα μπορούσε κανείς να ελπίζει. Το “You’re Drunk, Go Home” έχει την αυθάδεια και τον λυρισμό που πρέπει για να παραμερίσει τους επικριτές της και να τους αναφέρει πως δεν χωρούν στη ζωή της. Το τραγούδι είναι αισιόδοξο και για άλλη μια φορά φέρνει τη φιλία και τη δύναμη των κοριτσιών στο προσκήνιο.

Δεν μπορεί κανείς να μην δει κι ακούσει τα πιο ευάλωτα τραγούδια του δίσκου. Το “Marilyn”, που γράφτηκε αποκλειστικά από την Ballerini, περιέχει στίχους που θα έκαναν οποιονδήποτε να θέλει να έρθει πιο κοντά και να ακούσει καλύτερα. Το single ζωγραφίζει μια εικόνα της Marilyn Monroe που κάποτε φαινόταν σαν να τα είχε όλα: χρήματα, φήμη και καλή εμφάνιση. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, μπορεί να είναι μια απομονωτική εμπειρία. Το “Doin’ My Best” μπορεί να έχει “ανεβασμένο ρυθμό”, αλλά το τραγούδι αντικατοπτρίζει τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της. Τραγουδάει για τη θεραπεία, το να παντρεύεται νέα και να μεγαλώνει.

Το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου φαίνεται να τα δένει όλα. Το “Subject to Change”, όπως και ολόκληρο το έργο, είναι όσο πιο ειλικρινές γίνεται. Τραγουδά για να αγκαλιάσει τις ανατροπές που είναι πάντα αναπόφευκτο να έρθουν στο δρόμο μας. Αντί να φοβάται τι πρόκειται να ακολουθήσει, ενημερώνει τους θαυμαστές της ότι είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει, να μην είσαι τέλειος.

Art Cover:

Tracklist

Back To Top