skip to Main Content

Νέο Album | Louis Tomlinson – Faith in the Future (Deluxe Edition)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Νοεμβρίου 2022
  • Εταιρεία: BMG Rights Management, The Hubsters
  • Μορφή: CD, LP, Digital Release, Cassette
  • Παραγωγή: Mike Crossey, Nicolas Rebscher, Joe Cross, Red Triangle, James Vincent McMorrow, Jay Mooncie, Frederik Ball
  • Singles από το “Faith in the Future”:
  1. “Bigger Than Me” Κυκλοφόρησε: 1 Σεπτεμβρίου 2022
  2. “Out of My System” Κυκλοφόρησε: 14 Οκτωβρίου 2022
  3. “Silver Tongues” Κυκλοφόρησε: 9 Νοεμβρίου 2022
Το δεύτερο studio album, “Faith in the Future”, του Louis Tomlinson είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Όταν ο Louis Tomlinson ξεκίνησε για πρώτη φορά τη solo καριέρα του μετά τη συμμετοχή του και την επιτυχία με τους One Direction, φαινόταν χαρούμενος που θα ξεκινούσε τη δική του dance-pop μουσική, δουλεύοντας σε singles φιλικά προς την club σκηνή με τον Steve Aoki και την Bebe Rexha. Έπειτα, το 2020, έφτασε το ντεμπούτο του solo album “Walls” κι έκανε μία στροφή με ύμνους που βασίζονται στην κιθάρα, βαριά χρεωμένους στους αδερφούς Gallagher. Αυτός ο δίσκος μπορεί να ήταν πιο κοντά στη μουσική που ήθελε να κάνει ο Tomlinson, αλλά, εκείνη την εποχή, εξακολουθούσε να αφήνει τον εαυτό του να εμπλακεί σε υπερβολικές σπείρες σχετικά με την αυθεντικότητα και την ανάγκη να εδραιώσει τη δική του καλλιτεχνική θέση το συντομότερο δυνατό.

Το “Faith In The Future”, το δεύτερο studio album του ως solo καλλιτέχνης, σηματοδοτεί μια χαλάρωση κι εγκατάλειψη αυτής της στάσης. Ο δημιουργός του δηλαδή προχωράει αντίθετα από το να “ακολουθεί μουσικά την καρδιά μου και να βλέπει πού θα με βγάλει”, όπως είπε στο NME νωρίτερα φέτος. Όπως το “Walls”, φοράει την αγάπη του για την indie στο μανίκι του εδώ, αλλά αφήνει τον χώρο να πειραματιστεί, χωρίς πλέον να προσπαθεί να μιμηθεί τους ήρωές του.

Αυτός ο νέος δίσκος δείχνει πως ο Tomlinson είναι στα καλύτερά του. Το “All This Time” είναι μια αργή λάμψη – σαν ένα ηλιοβασίλεμα που ξεχειλίζει σε έναν ορίζοντα των Βαλεαρίδων – με όλα τα synths με απαλή εστίαση και χαμηλά, σιωπηλά φωνητικά, παρόμοια με τον Thomas Mars των Phoenix που τραγουδά πάνω από ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια των LCD Soundsystem. Το “Out Of My System” γυρίζει έναν διακόπτη και αντικαθιστά αυτές τις λάμψεις με σκιές, επηρεασμένο από τους Arctic Monkeys κι οδεύει προς την κάθαρση. Το “She Is Beauty, We Are World Class”, εν τω μεταξύ, παντρεύει τους Pet Shop Boys με την ευφορία της Ibiza με electro αποτελέσματα.

Ο Tomlinson κάνει επίσης κάποιες προσφορές για μελλοντικούς indie-disco ύμνους, κυρίως για τα “Face The Music” και “Silver Tongues”. Το τελευταίο ανοίγει με μια παραπλανητική μελωδία πιάνου που ακούγεται σαν να είμαστε προορισμένοι για μια κλαψιάρικη μπαλάντα, αλλά γρήγορα εξατμίζεται σε μια έντονη έκρηξη ενέργειας που αποτίει φόρο τιμής σε ξένοιαστες βραδιές με τα αγαπημένα μας άτομα. Ο Tomlinson είναι πλέον ειδικός σε αυτές τις επικές, συναισθηματικές στιγμές, αλλά σε αυτό το album δεν προκαλούν τον ίδιο ενθουσιασμό με τις πιο εφευρετικές του προσπάθειες.

Αν το “Walls” βρήκε τον Tomlinson να ανακαλύπτει ακόμα ποιο θα έπρεπε να είναι αυτό το μέρος του καλλιτεχνικού του ταξιδιού, στο “Faith In The Future” μοιάζει πολύ πιο σίγουρος. Δεν ανακαλύπτει εκ νέου τον τροχό της σύγχρονης μουσικής κιθάρας, αλλά είναι ένα σταθερό βήμα προς τα εμπρός, καθώς ο μουσικός συνεχίζει αυτό που αναγνώρισε ότι θα είναι “μια διαρκώς εξελισσόμενη διαδικασία”. Το album δείχνει, ωστόσο, ότι βαδίζει πολύ προς το σωστό δρόμο.

Art Cover:

Tracklist

Back To Top