Νέο Cover | Μαρίνα Σάττι – Φοβάμαι

Η Μαρίνα Σάττι γίνεται η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που συμμετέχει μ’ ένα cover στο παγκόσμιο project Spotify Singles.
Τίτλος τραγουδιού: “Φοβάμαι”
Καλλιτέχνης: Μαρίνα Σάττι
Μουσική / Στίχοι: John Blanda, Mariana Secca, Στάθης Δρογώσης
Α’ Εκτέλεση: MARO (2022)
Εταιρεία: Golden Records/Minos EMI, a Universal Music Group
Από το LP: single
Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Μαΐου 2025
Art-Cover:

Η Μαρίνα Σάττι γράφει ιστορία, συμμετέχοντας στην παγκόσμια καμπάνια Spotify Singles με μια μοναδική ελληνική διασκευή του πορτογαλικού «saudade, saudade» της MARO, την οποία μετονόμασε σε «Φοβάμαι». Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο στα Spotify Studios στη Στοκχόλμη, έπειτα από επίσημη πρόσκληση της ίδιας της πλατφόρμας.
Η Σάττι είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που προσκαλείται σε αυτή την εμβληματική σειρά, η οποία ξεκίνησε το 2016 και μετρά πάνω από 10 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως, με συμμετοχές καλλιτεχνών όπως οι Damiano (Måneskin), Kesha, Finneas και Bring Me The Horizon.
Η νέα εκδοχή του «Φοβάμαι» συνοδεύεται από φρέσκους ελληνικούς στίχους του Στάθη Δρογώση και φέρει τη χαρακτηριστική πολυπολιτισμική ταυτότητα της Σάττι, συνδυάζοντας το συναίσθημα της πορτογαλικής “saudade” με το ελληνικό μεσογειακό ταμπεραμέντο. H MARO με το πρωτότυπο τραγούδι «saudade, saudade» εκπροσώπησε την Πορτογαλία στη Eurovision 2022 που διεξήχθη στο Τορίνο της Ιταλίας, κερδίζοντας την 9η θέση με 207 βαθμούς.
«Οι μέρες στο Spotify Studio στη Στοκχόλμη ήταν αξέχαστες. Το στούντιο, οι άνθρωποι, η ενέργεια… όλα ήταν μαγικά. Το “Fovame” είναι το δικό μας ταξίδι από τη Λισαβόνα στην Αθήνα – και δεν βλέπω την ώρα να το ακούσετε!», δήλωσε η ίδια.
Παράλληλα με τη διεθνή αυτή διάκριση, η Μαρίνα γνωρίζει τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα με το νέο της album “POP TOO”, που έχει ήδη μετατραπεί σε φαινόμενο.
Τα τραγούδια του δίσκου σαρώνουν σε views και streams, κατακτώντας τα charts και δημιουργώντας viral trends σε TikTok και Twitter.
Η Σάττι ετοιμάζεται επίσης να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία “POP TOUR”, με συναυλίες σε κορυφαία venues στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ξεκινώντας από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο και συνεχίζοντας σε Παρίσι, Βερολίνο, Λονδίνο και άλλες μεγάλες πόλεις.



