skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | Emma Bunton feat. Robbie Williams – 2 Become 1

Η Emma Bunton των Spice Girls συνεργάζεται με τον Robbie Williams στην ολοκαίνουρια διασκευή του “2 Become 1”!

Τίτλος τραγουδιού“2 Become 1”

Καλλιτέχνης: Emma Bunton feat. Robbie Williams 

Μουσική / Στίχοι: Spice Girls, Matt Rowe, Richard Stannard

Πρώτη Εκτέλεση: Spice Girls (1996)

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “My Happy Place”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η Emma Bunton έγινε γνωστή ως “Baby Spice” μέσα από το επιτυχημένο girl-band των Spice Girls κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90. Μετά την διάλυση τους ακολούθησε μια αξιόλογη solo καριέρα με τελευταίο της album το “Life in Mono” του 2006. 13 χρόνια μετά ανακοινώνει το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα με τίτλο “My Happy Place” που κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου.

Το δίσκο προλόγισε το τραγούδι “Baby Please Don’t Stop” και είναι το ένα από τα δύο πρωτότυπα τραγούδια του δίσκου της Bunton ενώ τα υπόλοιπα θα είναι διασκευές/επανεκτελέσεις παλιότερων επιτυχιών. Το δεύτερο πρωτότυπο τραγούδι έχει τίτλο “Too Many Teardrops”, και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο δείγμα από από το album. Επίσης ο δίσκος θα περιέχει και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με βρετανούς καλλιτέχνες όπως ο Will Young και ο Josh Kumra στα “I Only Want To Be With You” και “Come Away With Me” αντίστοιχα αλλα και το “You’re All I Need to Get By” μια διασκευή του ντουέτου των Marvin Gaye και Tammi Terrell, που πρωτο-κυκλοφόρησε το 1968. Πρόκειται για ένα ντουέτο με τον Jade Jones, πρώην τραγουδιστή στο boy-band, Damage και σύντροφο της Emma από το 1998 με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους.

Τέλος στο tracklist υπάρχει και άλλη μια με τον παλιόφιλο της, Robbie Williams σε μια ακόμα διασκευή του πασίγνωστου “2 Become 1” των Spice Girls που κυκλοόρησε το 1996 μέσα από το παρθενικό album του girl-band “Spice”. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ερμηνεύσει ζωντανά αυτή την εκτέλεση πριν από περίπου δύο χρόνια σε μια εκδήλωση του Heart Radio.

Emma Bunton feat. Robbie Williams - 2 Become 1

Original Version: Spice Girls - 2 Become 1 (1996)

Back To Top