skip to Main Content

Νέο Cover & Συνεργασία | Take That feat. Barry Gibb – How Deep Is Your Love

Οι Take That, επανακυκλοφορούν την επιτυχημένη διασκευή τους στο κλασσικό “How Deep is Your Love” των Bee Gees με την συμμετοχή του Barry Gibb του θρυλικού συγκροτήματος!

Τίτλος τραγουδιού“How Deep Is Your Love”

Καλλιτέχνης: Take That feat. Barry Gibb

Μουσική / Στίχοι: Barry Gibb, Robin Gibb, Maurice Gibb

Πρώτη Εκτέλεση: Bee Gees (1977)

Εταιρεία: Polydor Records

Από το LP: “Odyssey”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 23 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

To 1996 το δημοφιλές βρετανικό boy-band των Take That, διασκεύασε την μεγάλη επιτυχία των Bee Gees, “How Deep is Your Love” που συμπεριλήφθηκε στην πρώτη “Greatest Hits” συλλογή τους η οποία κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά. 22 χρόνια χρόνια μετά από την κυκλοφορία εκείνης της διασκευής και 41 από την κυκλοφορία του πρωτότυπου τραγουδιού, το “How Deep is Your Love” επανέρχεται με τη μορφή συνεργασίας μεταξύ των εναπομεινάντων μελών των δύο συγκροτημάτων δηλαδή των Gary Barlow, Howard Donald και Mark Owen με τον μοναδικό Barry Gibb του θρυλικού γκρουπ!

Μπορεί οι Jason Orange και Robbie Williams να αποχώρησαν από το συγκρότημα των Take That και ο 72χρονος Barry, να μην είναι ο καταλληλότερος αναπληρωτής τους, ωστόσο η μουσική δεν γνωρίζει από όρια κι έτσι το ανανεωμένο αποτέλεσμα του τραγουδιού, αποτελεί ίσως μια από τις καλύτερες επανεκτελέσεις του.

Το “Odyssey” κυκλοφόρησε στις 23 Νοεμβρίου 2018 από την Polydor Records και είναι ουσιαστικά μια ακόμα “Greatest Hits” συλλογή που περιλαμβάνει “re-imagined τραγούδια με νέες ενορχηστρώσεις και παραγωγή” από τον Stuart Price. Το “Odyssey” περιλαμβάνει επίσης τρία νέα τραγούδια: “Out of our heads”, “Spin” και “Everlasting” αλλά και δύο ακόμα συνεργασίες με τους Boyz II Men στην επανεκτέλεση του “Love Ain’t Here Anymore” και του Sigma στο “Cry”!

Take That feat. Barry Gibb - How Deep Is Your Love

Back To Top