skip to Main Content

Νέο Cover | Τhe Raconteurs – Hey Gyp (Dig The Slowness)

Το side project του Jack White, οι The Raconteurs αποκάλυψαν μια ολοκαίνουρια διασκευή.

Τίτλος τραγουδιού“Hey Gyp (Dig the Slowness)”

Καλλιτέχνης: Τhe Raconteurs 

Μουσική / Στίχοι: Donovan

Πρώτη Εκτέλεση: Donovan (1965)

Εταιρεία: Third Man Records

Από το LP: “Help Us Stranger”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 10 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η Third Man Records εγκαινίασε το νέο του προφίλ στο Bandcamp! Οι επιλογές από τον τεράστιο κατάλογό της είναι τώρα διαθέσιμες για να τις αγοράσετε σε ποικιλία μορφών, συμπεριλαμβανομένων LP και CD. Μαζί με αυτές τις επιλογές κυκλοφόρησε και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι από τους The Raconteurs -Brendan Benson, Patrick Keeler, Jack Lawrence και Jack White. Πριν από την κυκλοφορία του τρίτου τους album, “Help Us Stranger”, η οποία αναμένεται στις 21 Ιουνίου, η μπάντα μας παρουσίασε μια δυνατή διασκευή στο τραγούδι του Donovan, “Hey Gyp (Dig the Looneyness)” του 1965.

Το συγκρότημα του Jack White, οι Raconteurs επέστρεψαν με νέα μουσική μετά από 10 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, κυκλοφορώντας πριν από μερικούς μήνες δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα “Sunday Driver” και “Now That You’re Gone”.

Αμφότερα τα τραγούδια αυτά θα συμπεριλαμβάνονται σε μια νέα κυκλοφορία ως ανεξάρτητο διπλό maxi single επτά ιντσών το οποίο με τη σειρά του θα συμπεριληφθεί στην σειρά κυκλοφοριών της Third Man Records, για την επετειακή επανέκδοση του θρυλικού album των Raconteurs, “Consolers Of The Lonely” του 2008. Οι Raconteurs ηχογράφησαν τα δύο αυτά νέα τραγούδια κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τους για την ηχογράφηση του “Help Us Stranger”.

Τhe Raconteurs - Hey Gyp (Dig The Slowness)

Original Song: Donovan - Hey Gyp (Dig The Slowness) (1965)

Back To Top