skip to Main Content

Νέο Music Video | THE ROOP – Love Is All We Got

Οι The Roop θα δωρίσουν τα έσοδα από το νέο single «Love Is All We Got» για την υποστήριξη του έργου ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

Τίτλος τραγουδιού“Love Is All We Got”

Καλλιτέχνης: THE ROOP

Μουσική / Στίχοι: Laisvūnas Černovas, Mantas Banišauskas, Robertas Baranauskas, Vaidotas Valiukevičius

Σκηνοθεσία: Indrė Juškutė

Εταιρεία: Creative Industries/Warner Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Το Λιθουανικό συγκρότημα και φαινόμενο της Eurovision («Discoteque» 28 M streams παγκοσμίως, YouTube 15 M views), οι Τhe Roop κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι και music video «Love Is All We Got». Το τραγούδι βγαίνει με αφορμή μια πολύ ειδική περίσταση. Την ημέρα της αποκατάστασης της Ανεξαρτησίας της Λιθουανίας. Το «Love Is All We Got» είναι μια δήλωση του συγκροτήματος και ένα μήνυμα υποστήριξης για τον Ουκρανό λαό. Στο συνοδευτικό του μήνυμα το συγκρότημα αναφέρει:

“Γυρίσαμε το music video για το «Love Is All We Got» στα τέλη Οκτωβρίου 2021. Εμείς, οι Λιθουανοί, έχουμε μια οδυνηρή συλλογική μνήμη η οποία συνέχιζε να ψιθυρίζει ότι η ένταση και η αναστάτωση στον κόσμο αυξανόταν. Αλλά ούτε και στον χειρότερο εφιάλτη θα μπορούσαμε να ονειρευόμαστε έναν πόλεμο που ξεκινά στην πιο τραχιά του μορφή. Κατά την επεξεργασία του video τώρα προσθέσαμε επιπλέον εικόνες από συγκεντρώσεις ανθρώπων, δραστηριότητες υποστήριξης και διαμαρτυρίας από τη Λιθουανία και από όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό για τον Ουκρανικό λαό να μας βλέπει όλους όσους βλέπουμε, νιώθουμε και υποστηρίζουμε.

Τα ανθισμένα λουλούδια συμβολίζουν την ελπίδα και την επιθυμία για ειρήνη. Εξάλλου, τα λουλούδια μπορούν να διαπεράσουν το σκυρόδεμα – μια τέτοια υπερδύναμη της ζωής βρίσκεται στο πνεύμα των Ουκρανών ενώ πολεμούν τον εισβολέα. 

Το κυρίαρχο πράσινο χρώμα στο video κωδικοποιεί την αναβίωση, τη γέννηση και επίσης προτρέπει να προχωρήσουμε και να δεσμευτούμε σταθερά.

Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία της Λιθουανίας, θυμόμαστε ότι βιώσαμε πολλές φορές την επιθετικότητα του καθεστώτος της Ρωσίας. Μας κατείχαν, μας εξόριζαν, μας σκότωναν. Κάθε οικογένεια έχει ζωντανές αναμνήσεις από αυτό. Πώς επιβιώσαμε λοιπόν; Υποθέτουμε ότι ήταν λόγω αγάπης. Λόγω της μεγάλης αγάπης για τις οικογένειες, τα παιδιά, τις μητέρες, τους πατέρες και τη χώρα μας. Το έθνος μας όπως κανένα άλλο καταλαβαίνει και υποστηρίζει βαθιά την Ουκρανία. Ο πόλεμος του Πούτιν κατά της Ουκρανίας είναι πόλεμος κατά της ανθρωπότητας. Ευχόμαστε να τελειώσει.

Εκφράζουμε τεράστια υποστήριξη στο ουκρανικό συγκρότημα Go_A, με το οποίο δημιουργήσαμε μια ζεστή φιλία στο Ρότερνταμ, κατά τη διάρκεια της Eurovision. Συζητούσαμε μια συνεργασία και το “Love Is All We Got” ήταν μία από τις επιλογές. Ωστόσο, οι προθέσεις και τα σχέδιά μας τερματίστηκαν με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι Go_A έγραψαν πρόσφατα ότι διακόπτουν προσωρινά τη μουσική τους δραστηριότητα λόγω του πολέμου. Όλα τα μέλη του συγκροτήματος παρέμειναν στην πατρίδα τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πόλεμος τελειώνει το συντομότερο δυνατό, και μπορούμε να γράψουμε μουσική και να κάνουμε τη συνεργασία.

Θαυμάζουμε τη συνένωση του λαού στον εξαντλητικό αγώνα της Ουκρανίας ενάντια στον επιτιθέμενο. Ο καθένας συνεισφέρει όσο μπορεί και καταλαβαίνει κάθε φορά. Εμείς, ως THE ROOP, υποστηρίζουμε την Ουκρανία με οικονομικές δωρεές και χαρίσαμε όλα τα υπόλοιπα εμπορεύματά μας – ζεστά φούτερ για ενήλικες και παιδιά. Επιπλέον, μοιραζόμαστε συνεχώς σχετικές πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε χρησιμοποιώντας την κύρια δουλειά μας – τη μουσική. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα streams αυτού του τραγουδιού σε όλες τις πλατφόρμες το 2022 θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Η μουσική μπορεί να συμβάλει στην ιδέα ενός καλύτερου κόσμου και να εξαπλωθεί πέρα ​​από τα σύνορα και τα έθνη”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

THE ROOP - Love Is All We Got

Back To Top