Νέο Remix | Madonna Vs Sickick – Frozen (Fireboy DML Remix)

Το “Frozen” της Madonna αποκτά το δικό του remix από τον Fireboy DML 24 χρόνια μετά με τον Sickick να συνεργάζεται με την “Βασίλισσα της Pop”!
Τίτλος τραγουδιού: “Frozen (Fireboy DML Remix)”
Καλλιτέχνης: Madonna Vs Sickick
Μουσική/Στίχοι: Madonna, Patrick Leonard
Εταιρεία: Warner Records
Από το LP: single
Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαρτίου 2022
Art-Cover:

Η Madonna, ο Καναδός παραγωγός Sickick κι ο Fireboy DML κυκλοφόρησαν ένα νέο remix του “Frozen”. Πρόκειται για το δεύτερο remix σε ένα από τα “διαμάντια” της Madonna που κυκλοφορεί σε διάστημα λιγότερο των τεσσάρων μηνών, μιας και τον περασμένο Δεκέμβριο απολαύσαμε πρώτο από τον Sickick κι έγινε viral μέσω του TikTok. Αξίζει, μάλιστα, να σημειώσουμε πως αναμένεται σύντομα να απολαύσουμε και το music video του, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου. Η βασική μουσική του “Frozen” παραμένει ίδια στο remix που ανέλαβε ο Fireboy DML, ωστόσο έντονα και ρυθμικά synths ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα στις 3 Μαρτίου μέσω της Warner Records.
Η πολυ-βραβευμένη ερμηνεύτρια κι άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το “Frozen” στις 23 Φεβρουαρίου του 1998 ως μέρος του έβδομου studio album της “Ray Of Light”. Το τραγούδι αφορά στο πρώτο single του δίσκου που έλαβε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναδείχθηκε “πλατινένιο”. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το “Frozen” ως ένα από τα διαχρονικότερα τραγούδια της “Βασίλισσας της Pop” μιας και μέχρι σήμερα ακούγεται “δυνατά” σε αμέτρητες playlists και στα ραδιόφωνα.



