Skip to content

Νέο Video Album | Ed Sheeran – Autumn Variations

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Σεπτεμβρίου2023
  • Εταιρεία: Gingerbread Man
  • Μορφή: CD, LP, Digital Release, κασέτα
  • Παραγωγή: Aaron Dessner

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Ο Ed Sheeran παρουσιάζει τα 14 επίσημα music videos που δημιουργήθηκαν από θαυμαστές για να συνοδεύσουν τα 14 τραγούδια του τελευταίου του album “Autumn Variations”

Η σειρά ξεκίνησε 21η Νοεμβρίου με την πρεμιέρα των δύο πρώτων music videos: το “That’s On Me” της Beatriz Santamaria Pinha από τη Βραζιλία και το “American Town” του Michael Lamhang από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι πλέον διαθέσιμο μέσα από το επίσημο κανάλι του Ed στο YouTube.

Νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο, ο Ed ζήτησε από τους θαυμαστές από κάθε γωνιά του πλανήτη να δημιουργήσουν music videos για κάθε τραγούδι του “Autumn Variations”. Πάνω από 4.000 clips έφτασαν από 75 χώρες. Εκείνος επέλεξε προσωπικά μια λίστα με 14 νικητές, που εκπροσωπούν 14 διαφορετικές χώρες στις πέντε ηπείρους όπως: Ιρλανδία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ολλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, Ταϊβάν, Μεξικό και Ινδία.

Με αυτή τη νέα λειτουργία, ο Ed συνεχίζει την προώθηση του “Autumn Variations”, που σχεδιάστηκε ως ένα album για τους θαυμαστές και, τώρα, για να αναδείξει το ταλέντο των ίδιων των θαυμαστών, ο Βρετανός καλλιτέχνης τους δίνει τον απαιτούμενο χώρο. Τα υπόλοιπα clips θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μιλώντας για τα videos, ο Ed σχολίασε: “Έγραψα το “Autumn Variations” για τους θαυμαστές και ήθελα πολύ να τους φέρω σε αυτό το album. Ήμουν περίεργος να δω πώς ερμήνευσαν τη μουσική, έτσι αποφάσισα να ζητήσω από τους θαυμαστές μου από όλο τον κόσμο να κάνουν videos για κάθε κομμάτι του album. Υπήρχαν τόσες πολλές υπέροχες υποβολές και είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα κυκλοφορήσω και τα 14 videos από θαυμαστές τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας με το “That’s On Me”. Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε κάθε θαυμαστή που έκανε αυτά τα videos τόσο ξεχωριστά. Τα λατρεύω και ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς. Χ”

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Michael Lamhang πρόσθεσε: “Η Angie και εγώ είμαστε μαζί σχεδόν 10 χρόνια – και η μουσική του Ed ήταν εκεί σε κάθε μας βήμα. Μέσα από την αγάπη, την απώλεια και όλα τα ενδιάμεσα, η μουσική του ήταν το soundtrack της κοινής μας ζωής. Q. 

Όταν ο Ed ζήτησε από τους θαυμαστές του να κάνουν music videos για το “Autumn Variations”, γνωρίζαμε ότι η κοινή χρήση της ιστορίας μας ήταν απλώς ένας τρόπος για να δείξουμε πόσο σήμαινε η μουσική του για εμάς.

Το “American Town” ήταν το τέλειο τραγούδι για να περιγράψουμε την περιπέτειά μας – να ξεχάσουμε όλη την ασχήμια του κόσμου γύρω μας και να εστιάσουμε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Οι στίχοι του Ed τα λένε όλα “Lost in love and we don’t want to find me… it’s just you and me.”

Μαζί με την True Story Films (@truestoryfilms), καταφέραμε να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα και διασκεδάσαμε τόσο πολύ στη διαδικασία!»

Η λίστα με τα videos έχει ως εξής:

Magical – Edel Temple (Ιρλανδία)

Αγγλία – Marlon Cang (Ηνωμένο Βασίλειο)

Amazing – Elder (Αυστραλία)

Πλαστική τσάντα – Laura Days (Ιταλία)

Blue – Renee Schuurmans (Ολλανδία)

American Town – Michael Lamhang (ΗΠΑ)

That’s On Me – Beatriz Santamaria Pinha (Βραζιλία)

Page – Gordian Schroedter (Γερμανία)

Midnight – Meg Igarashi (Ιαπωνία)

Spring – Ciara Griot (Γαλλία)

Punchline – Evan Heasman (Soju Shorts) (Νέα Ζηλανδία)

When Will I Be Alright – Karina Yang (Ταϊβάν)

The Day I Was Born – Mike Bautista (Μεξικό)

Head>Heels – Anshul Mittal & Kanika Gupta (Digiscape Media) (Ινδία)

Art Cover:

Playlist

Back To Top