skip to Main Content

Νέο Video Clip | Αnti-Flag – The Debate Is Over (If You Want It) [Acoustic]

O νέος ακουστικός δίσκος των Anti-Flag έρχεται και έτσι μας δίνουν ένα δείγμα του…

Τίτλος τραγουδιού“The Debate Is Over (If You Want It)”

Καλλιτέχνης: Αnti-Flag

Μουσική / Στίχοι: Anti-Flag

Σκηνοθεσία: Josh Massie

Εταιρεία: Spinefarm Records

Από το LP: “American Reckoning”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 28 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Anti-Flag είναι γνωστοί στο χώρο της punk-rock σκηνής, κυρίως για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις που αποτυπώνονται στα τραγούδια τους. Σαν Αμερικάνοι πολίτες, η εκλογή του Trump τους έχει αναστατώσει και εξοργίσει πολύ. Έτσι, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέο ακουστικό δίσκο ξεσκονίζοντας παλιά τους διαχρονικά τραγούδια.

Ο δίσκος θα ονομάζεται “American Reckoning” και θα περιέχει 10 τραγούδια από τους τελευταίους τους δίσκους, “American Spring” (2015) και “American Fall” (2017). Επίσης, θα διασκευάσουν τα “Gimme Some Truth” του John Lennon, το “For What It’s Worth” των Buffalo Springfield και το “Surrender” των Cheap Trick.

Ένα από τα τραγούδια τους που θα συμπεριληφθεί στο δίσκο είναι το “The Debate is Over (if you want it)”, το οποίο κυκλοφόρησαν ήδη μαζί με το video clip του. Το video είναι γυρισμένο στον τόπο του συγκροτήματος, στο Πίτσμπεργκ της Πενσυλβάνια. Εκεί βλέπουμε τους Αnti-flag να παίζουν ακουστικά το τραγούδι, καθώς και στιγμιότυπά τους από έναν σιδηροδρομικό σταθμό. Οι στίχοι είναι καθαρά πολιτικοί και τα «βάζουν» με όλους και όλα.

Οι Anti-Flag στο τελευταίο δελτίο τύπου δήλωσαν για τον δίσκο που θα έρθει το φθινόπωρο: «Αισθανόμασταν ότι κάποια από τα τραγούδια και μερικά από τα θέματα που θίγουμε ξαναήρθαν στο αμερικάνικο πολιτικό προσκήνιο το 2018 και είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα κινούνται όλα. Έτσι, αυτή είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσουμε μερικές από τις σκέψεις μας που ίσως χάθηκαν, αλλά που εξακολουθούν να είναι σχετικές με αυτά που συμβαίνουν εκεί έξω σήμερα. Επίσης, με τον acoustic ήχο δείχνουμε μία άλλη πτυχή των Anti-Flag που δεν έχουμε συνηθίσει το κοινό.»

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

Αnti-Flag - The Debate Is Over (If You Want It) [Acoustic]

Back To Top