skip to Main Content

Νέο Video Clip | Mike Shinoda & ​Blackbear – About You

Ακόμα ένα τραγούδι από τον επερχόμενο, debut δίσκο του Mike Shinoda έλαβε εικόνα και δεν είναι άλλο από το “About You”!

Τίτλος τραγουδιού“About You”

Καλλιτέχνης: Mike Shinoda feat. Blackbear

Μουσική / Στίχοι: Mike Shinoda, ​blackbear

Σκηνοθεσία: Mike Shinoda

Από το LP: “Post Traumatic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Πλέον έχει οριστεί ως ο νέος τραγουδιστής των Linkin Park και ο Mike Shinoda δικαιούται επάξια αυτόν τον ρόλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ο Chester Bennington μπορεί να αντικατασταθεί, ούτε θα είναι όλα όπως πριν. Ο Shinoda εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει την solo καριέρα του, με το “Post Traumatic” EP να κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου και να είναι απόλυτα αφιερωμένο στον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη του, Chester, ενώ πλέον είναι καθ’οδόν για την κυκλοφορία της πρώτης του ολοκληρωμένης δουλειάς, ως solo καλλιτέχνης. Το πολυαναμενόμενο album θα φέρει ως τίτλο “Post Traumatic” επίσης, αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος δεν αναφέρεται και αυτό στον Chester.

Ο προπομπός λοιπόν του συγκεκριμένου ήρθε και αποτελεί μία συνεργασία με τον Αμερικανό καλλιτέχνη Blackbear, ενώ το ίδιο το τραγούδι έχει τίτλο “About You”, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των δύο αυτών καλλιτεχνών. Μελωδίες βγαλμένες από τα synths και οι γνώριμες ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών συνθέτουν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα ο Mike Shinoda επέλεξε να σκηνοθετήσει.

Πιο συγκεκριμένα τον παρακολουθούμε να περιπλανιέται στην Σαγκάη και μπροστά από τα πιο φωτεινά μέρη της περιοχής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα οπτικά εφέ θυμίζουν video clips των Linkin Park.

Mike Shinoda feat. Blackbear – About You

Back To Top