Skip to content

Νέo Remix | Jawsh 685 & Jason Derulo feat. BTS – Savage Love (Laxed – Siren Beat) (BTS Remix)

BTS, Jawsh 685 και Jason Derulo συνεργάζονται στο ολοκαίνουριο remix του «Savage Love»!

Τίτλος τραγουδιού: “Savage Love (Laxed – Siren Beat) (BTS Remix)

Καλλιτέχνης: Jawsh 685 & Jason Derulo feat. BTS

Μουσική/Στίχοι: ​Jawsh 685

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Jawsh 685 και ο Jason Derulo ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παγκόσμιους superstars BTS για ένα remix του κορυφαίου στα chart “Savage Love (Laxed – Siren Beat)”. Έχοντας καταρρίψει πρόσφατα κάθε ρεκόρ με το Νο.1 single τους “Dynamite”, οι BTS προσθέτουν το χαρακτηριστικό swag τους στην συνεργασία.

Το original track “Savage Love (Laxed – Siren Beat)” έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως, έχει γίνει 2 φορές Πλατινένιο στην Ιρλανδία, Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά, στην Σουηδία, στην Αυστραλία, στην Νορβηγία, στην Νέα Ζηλανδία, στην Μαλαισία, στην Σιγκαπούρη και στην Ιταλία καθώς και Χρυσό στην Φινλανδία, στην Δανία, στην Νότια Αφρική, στην Γαλλία και στην Γερμανία. Η συνεργασία κατέκτησε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο chart του Spotify, iTunes και Shazam καθώς την πρώτη θέση στα επίσημα singles chart 12 χωρών.

Δ.Τ.

Μετά από μία πολυσυζητημένη διαμάχη με αφορμή το sample που χρησιμοποίησε ο Jason Derulo από το original beat του Jawsh 685, οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τελικά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού, το “Savage Love (Laxed – Siren Beat)”.

Νέo Remix | Jawsh 685 & Jason Derulo feat. BTS - Savage Love (Laxed – Siren Beat) (BTS Remix)

Back To Top