skip to Main Content

Νεκρός βρέθηκε ο Chester Bennington των Linkin Park

Η είδηση του χαμού του προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο κοινό!

Σε ηλικία 41 ετών, ο front-man των Linkin Park έδωσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός σε μία κατοικία στο Palos Verdes Estates, του Λος Άντζελες, ενώ οι αρχές, οι οποίες επιβεβαιώνουν τον θάνατό του, αναφέρουν ότι ο Bennington βρέθηκε κρεμασμένος στο προαναφερθέν οίκημα στις 9:00 π.μ. της 20ης Ιούλη.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια που οδήγησαν τον ερμηνευτή σε αυτή την πράξη. Ο Bennington φεύγοντας από τη ζωή άφησε πίσω του έξι παιδιά, ενώ από δίπλα του έχουν περάσει δύο σύζυγοι. Κατά τη διάρκεια της ζωής του έχει δώσει μάχες τόσο με τα ναρκωτικά, όσο και με το αλκοόλ.Το όνομά του έχει ταυτιστεί με αυτό των Linkin Park, καθώς είναι το “σήμα κατατεθέν” του συγκροτήματος.

Ο Chester Charles Bennington γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1976 στην περιοχή Phoenix, της Αριζόνα των Η.Π.Α. Από το 2013 έως το 2015 ήταν μέλος των συγκροτημάτων Dead by Sunrise και Stone Temple Pilots.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του με τους Linkin Park έχει υπάρξει βασικός παρονομαστής στη δημιουργία και των επτά studio albums τους, με την πιο πρόσφατη δημιουργία τους να χρονολογείται στις 19 Μαΐου 2017 και να φέρει ως τίτλο “One More Light”.

Back To Top