Skip to content

Ο Maluma αποθεώνεται στην πρώτη του συναυλία στην Αθήνα

Το κοινό αποθέωσε τον Maluma στο Ο.Α.Κ.Α. στην πρώτη του συναυλία στη χώρα μας!

Τίτλος Παράστασης: «Papi Juancho Maluma Wolrd Tour»

Τοποθεσία: Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νίκος Γκάλης του ΟΑΚΑ

Καλλιτέχνης: Maluma

Openning acts: Ελένη Φουρέιρα, DJ Μιχάλης Τσαουσόπουλος

Πότε: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022

Ώρες Εμφανίσεων:

DJ Μιχάλης Τσαουσόπουλος 19:00

Ελένη Φουρέιρα 20:00

Maluma 21:30

Δύο ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωση της μεγάλης συναυλίας του Maluma στην Αθήνα, ήρθε επιτέλους η στιγμή που το κοινό του μεγάλου Κολομβιανού star να ακούσουν την περιβόητη φράση “Maluma Baby”…live! Στο πλαίσιο του “Papi Juancho World Tour”, ο Maluma κατάφερε να πραγματοποίηση της προγραμματισμένη του εμφάνιση στο Κλειστό Γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. την Παρασκευή 13/3/2022, καταφέρνοντας να είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που γέμισε ξανά το στάδιο από κόσμο μετά από την μεγάλη παύση που επέβαλε η πανδημία.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 18:00 και μετά από τους απαραίτητους ελέγχους, το κοινό ξεκίνησε σιγά-σιγά να εισέρχεται στο χώρο. Το καλωσόρισμα έκανε ο DJ Μιχάλης Τσαουσόπουλος, προθερμαίνοντας την ατμόσφαιρα με ένα ξεσηκωτικό set παλιότερων και πιο πρόσφατων επιτυχιών για το καλωσόρισμα της Ελένης Φουρέιρα και αργότερα του Maluma.

Η Ελένη, τυπική στο ραντεβού της με το κοινό ανέλαβε τη σκηνή στις 20:00 ακριβώς και για μια περίπου ώρα δεν σταμάτησε να χορεύει στους ρυθμούς των μεγάλων της ελληνικών επιτυχιών όπως: “Αεράκι (To θηλυκό)”, “Τι κοιτάς”, “Reggaeton”, “Καραμέλα”, “Μπορεί” (μια άκρως συγκινητική στιγμή για την ίδια και το κοινό που άκουγαν τη φωνή του εκλιπόντος Mad Clip), “Πιο έρωτας πεθαίνεις”, “Στο Θεό Με Πάει” κ.α. Εμβόλιμα στο πρόγραμμά της είχε προσθέσει και αγγλόφωνα αλλά και ισπανόφωνα hits της που κατάφεραν να την κάνουν γνωστή και εκτός των ελληνικών συνόρων (“El Ritmo Psicodelico”, “Tómame”, “Loquita” και φυσικά τη μεγάλη επιτυχία της Eurovision 2018, “Fuego”, που όπως είπε “της άλλαξε τη ζωή”).

Η Ελένη παρέδωσε λίγο πριν τις 21:00 τη σκηνή και η ανυπομονησία του κοινού “χτυπάει κόκκινο” όμως ο μεγάλος star της βραδιάς, ο Maluma, εμφανίστηκε μισή ώρα αργότερα. Ξεκινώντας με ένα εισαγωγικό video παρουσιάζοντας τις μεγάλες στιγμές του καλλιτέχνη (ανάμεσά τους και σύντομες αναφορές στις λαμπερές συνεργασίες του με άλλους καλλιτέχνες όπως: Madonna, Jennifer Lopez, The Weeknd και Marc Anthony) και μέσα από καπνούς εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας καπαρντίνα και καπέλο, ερμηνεύοντας την μεγάλη του επιτυχία “Hawái”, συνοδευόμενος από την μπάντα του, τους υποστηρικτικούς τραγουδιστές του και ένα χορευτική ομάδα αποτελούμενη από οκτώ καλλονές! Στη μέση του τραγουδιού, σταμάτησε και άφησε το κοινό να τραγουδήσει μερικούς στίχους από το τραγούδι καθώς στεκόταν εκεί με θαυμασμό. «Ελλάδα είσαι έτοιμη», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Ακολούθησαν πολλές ακόμα επιτυχίες όπως “Madrid”, “Corazón”, “11 PM”, “HP”, “Cositas de la USA” κατά τη διάρκεια των οποίων ο Maluma εισέπραξε την λατρεία του ελληνικού κοινού που είχε σηκωμένα πληθώρα πανό και κολομβιανές σημαίες, ενώ δεν δίστασαν να του εκφράσουν την αγάπη τους πετώντας στη σκηνή αρκουδάκια, μια ελληνική σημαία, μέχρι και… σουτιέν τα οποία, ο Maluma τίμησε δεόντως!

Αφού έβγαλε το καπέλο του και την καπαρντίνα και ντυμένος στα λευκά αποχώρησε για μερικά λεπτά από τη σκηνή υπό τους ήχους του “Mama Tetema” όπου η μπάντα και οι χορεύτριες ανέλαβαν να καλύψουν τη σύντομη απουσία του. Οι ήχοι του “Djadja”,  της μεγάλης του επιτυχίας με τη Aya Nakamura, του “Hola señorita” με τους γαλλικούς στίχους του GIMS, “Qué chimba”, και του smash-hit του “Felices los 4” με τον Marc Anthony έφεραν ξανά τη λαχτάρα του κοινού στα ύψη κάνοντας το Maluma να παραδεχτεί δυνατά για πολλοστή φορά πως “το ελληνικό κοινό είναι το καλύτερο του κόσμου”, ενώ ζήτησε και την άδεια του να φωτογραφηθεί με φόντο αυτό το αλησμόνητο πάρτι.

Τα τραγούδια “Sobrio”, μια διασκευή του “Vente pa’ ca” του Ricky Martin αλλά και του κλασσικού πλέον “Chantaje” που είχε κυκλοφορήσει το 2016 με τη Shakira, έφεραν σιγά-σιγά τη στιγμή που ακούστηκε το “Cuatro babys”, το τελευταίο τραγούδι του setlist, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο Maluma ευχαρίστησε θερμά τους Έλληνες fans του και τους άφησε με μια “καληνύχτα” ευγνωμοσύνης! Όπως ήταν λογικό το κοινό δεν αποχωρούσε από το χώρο αν δεν έπαιρνε αυτό που ήθελε -το λίγο παραπάνω- κι έτσι ο Maluma, χωρίς να χαλάσει το χατίρι τους ξανανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας ένα reprsie του “Hawái” κλείνοντας τη βραδιά όπως άρχισε.

Συνοψίζοντας, η βραδιά τα είχε όλα -κι ας φαινόταν μικρή η διάρκεια της εμφάνισης του setlist του Maluma-. To τελικό αποτέλεσμα δεν άφησε κανένα fan παραπονεμένο και ίσως αυτό να καθιστά την εμφάνισή του, το πιο δυνατό ξεκίνημα των συναυλιακών διοργανώσεων στη χώρα μας στην μετά-covid εποχή!

Setlist

1.Hawái

2. Madrid

3. Corazón

4. 11 PM

5. HP

6. Cositas de la USA

7. Mama Tetema/Djadja (Aya Nakamura cover)

8. Hola señorita

9. Qué chimba

10. Felices los 4

11. Sobrio

12. Vente pa’ ca (Ricky Martin cover)

13. Chantaje (Shakira cover)

14. Cuatro babys

15. Hawái ((Reprise))

Maluma - Intro/Hawaii

Maluma - Felices Los 4

Maluma - Chantaje

Maluma - Hola señorita

Maluma - Corazón

Maluma - Vente pa' ca (Ricky Martin cover)

Eleni Foureira - Fuego

Back To Top