skip to Main Content

Όλες οι συνεντεύξεις του 2021 στο SounDarts.gr

17 ονόματα παγκόσμιας δισκογραφίας απάντησαν στις ερωτήσεις των @-Darties μέσα στο 2021.

Θυμηθείτε όλες τις συνεντεύξεις του SounDarts.gr που πραγματοποιήθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε μέσα από τα αποσπάσματα που ακολουθούν!

Αν πάλι θέλετε να διαβάσετε ολόκληρες τις συνεντεύξεις των αγαπημένων σου καλλιτεχνών, κάνε κλικ επάνω στις φωτογραφίες!

Andrés Ceballos (DVICIO)

: Ποιο είναι το μήνυμά σας προς όλους τους θαυμαστές σας σε όλο τον κόσμο;

Andrés:

Nahuel Pennisi

: Ποιο είναι το μότο σου στη ζωή;

Nahuel :

Thomas Anders (Modern Talking)

: Πώς θυμάστε τα χρόνια των Modern Talking; Υπάρχει κάποιο highlight από αυτήν την περίοδο που θυμάστε νοσταλγικά;

Thomas :

Μου άρεσε η δεύτερη περίοδος των Modern Talking πολύ περισσότερο από την πρώτη. Ήμουν μεγαλύτερος, είχα περισσότερη εμπειρία ζωής και είχα αυτοπεποίθηση. Στην πρώτη περίοδο η δισκογραφική εταιρεία καθόρισε τη ζωή μου και ένιωσα να είμαι ελεγχόμενος. Αν κοιτάξω πίσω, είμαι περήφανος και συνειδητοποιώ ότι το δεύτερο μέρος των Modern Talking ήταν πιο επιτυχημένο Modern Talking (μέρος) στη δεκαετία του ’80.

Kyle Krone (Casual Vice)

: Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο των Casual Vice για την καριέρα τους;

Kyle :

Θέλουμε να παίξουμε σε μεγάλες σκηνές, σε φεστιβάλ και σε διαχρονικούς χώρους. Θέλουμε να κάνουμε δίσκους σε όλο τον κόσμο και να ζήσουμε, να αποπνέουμε μουσική. Συζητάμε για τη δημιουργία του τρίτου μας album στη Μαγιόρκα. Θέλουμε να ταξιδέψουμε και να φτιάξουμε albums και να συνεργαστούμε με τους εν ζωή ήρωες μας.

Pato Lange

: Τι έχασες και τι κέρδισες κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Pato:

Κέρδισα πολύ χρόνο, οργάνωση και συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι λίγα πράγματα. Συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν άνθρωποι που πραγματικά δεν χρειαζόμουν να δω, μέρη που δεν χρειάζομαι πραγματικά να πάω και πράγματα που πραγματικά δεν είχαν σημασία. Και πάνω απ’ όλα κέρδισα την δυνατότητα να εστιάζω. Είμαι πολύ πιο επικεντρωμένος στις προτεραιότητές μου τώρα από ό,τι πριν από την πανδημία.

Mario Biondi

: Ποιο είναι το σύνθημά σου στη ζωή;

Mario:

Robbie Miller

: Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που έπρεπε να κάνεις για χάρη της μουσικής;

Robbie:

Τα σπορ. Ο αθλητισμός ήταν η μεγαλύτερη θυσία για χάρη της μουσικής. Δουλεύω με πλήρη απασχόληση ενώ κάνω μουσική και δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο να κάνω και τα τρία.

The Black Mamba

: Ποια είναι τα μελλοντικά, επαγγελματικά σας σχέδια; Πρέπει να περιμένουμε νέα μουσική από το The Black Mamba αμέσως μετά το διαγωνισμό;

 Pedro Tatanka: 

Έχει φτάσει η ώρα για να επωφεληθούμε από όλη αυτή την έκθεση κι ακόμη κι από αυτή την συναισθηματική άνθιση στην οποία έχουμε εκτεθεί, από όταν είμαστε σε καραντίνα στο σπίτι εδώ κι ένα χρόνο. Δε θα ήμασταν ικανοί να είμαστε μαζί, για σχεδόν ένα χρόνο, εκτός από πέντε ή έξι φορές που είχαμε show ή κάτι τέτοιο κι αυτό μάς έδωσε αρκετό κίνητρο για να επαναφέρουμε το συγκρότημα στο studio, να γράψουμε και να ηχογραφήσουμε υλικό. Έτσι, αυτό είναι που θα κάνουμε μόλις τελειώσουμε τη συνέντευξη- φάση τηλεοπτικού show. Ίσως, λοιπόν, να κυκλοφορήσουμε ένα single αμέσως μετά τη Eurovision και μετά να κυκλοφορήσουμε έναν δίσκο, δεν ξέρουμε ακόμη πότε.

Mighty Oaks

: Πώς φαντάζεστε το συγκρότημα σε πέντε χρόνια από τώρα;

Mighty Oaks: 

Γηραιότερο και ίσως σοφότερο! 🙂 Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε ακόμα να συνεχίσουμε να γράφουμε μουσική που είναι σημαντική για εμάς και που θα εξακολουθεί να αντηχεί στους ανθρώπους. Και αν μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό και να κάνουμε περιοδείες, τότε νομίζω ότι θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Victor Crone

: Εκπροσωπήσες την Εσθονία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2019 στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι “Storm”. Πώς αναπολείς αυτή την εμπειρία;

Victor: 

Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Έμαθα πολλά και θα ήθελα να το ξανακάνω με ένα πιο χαλαρό συναίσθημα.

Gjon’s Tears

: Ποιο είναι το μότο σου στη ζωή;

Gjon’s Tears: 

Måneskin

: Τι περιμένετε από το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021;

Måneskin: 

Η Eurovision θα είναι μια ευκαιρία για εμάς να μετρηθούμε σε ένα διεθνές κοινό σε αντίθεση με τους συνηθισμένους fans μας. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που μπορούμε να λάβουμε μέρος σε μια εκδήλωση που περιλαμβάνει πολλούς καλλιτέχνες από διαφορετικά σενάρια και ανυπομονούμε να εκπροσωπήσουμε την Ιταλία με τη μουσική μας. Περιμένουμε αυτό να είναι ένα μοναδικό γεγονός και σκοπεύουμε να απελευθερώσουμε όλη μας την ενέργεια, όπως πάντα.

Juliana Gattas (Miranda!)

: Ποιο είναι το σύνθημά σου στη ζωή;

Juliana: 

Vanotek

: Το ντεμπούτο single σου, “My Heart Is Gone”, ήταν ένα μεγάλο hit στη Ρουμανία και κέρδισε μία υποψηφιότητα στα MTV Europe Music Awards του 2016. Ποια ήταν τα συναισθήματά σου εκείνη τη στιγμή;

Vanotek: 

Αισθάνομαι σαν όλη η σκληρή δουλειά και μουσική μου να ξεκίνησε να ανταμείβεται και να ακούγεται. Αυτό μου έδωσε επιπλέον ώθηση να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και να υπερβώ τον εαυτό μου.

Luis Figueroa

: Τι θα ήθελες να σου ευχηθούμε;

Luis: 

Tito Jackson

: Ποιο είναι το μότο σας στη ζωή;

Tito:

Tommy Ebben (Komodo)

: Σε έναν κόσμο όπου όλα αλλάζουν συνεχώς, ποιες είναι οι βαθύτερες σκέψεις σας; Πώς πιστεύετε ότι η μουσική μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία;

Tommy :

Δεν πιστεύω ότι η τέχνη μπορεί να αλλάξει την κοινωνία. Ο Bob Dylan έγραψε το “Blowin’ In The Wind” τη δεκαετία του ’60 και εξήντα χρόνια αργότερα, το ίδιο σκατά για τα οποία διαμαρτυρόταν σε αυτό το τραγούδι εξακολουθούν να συμβαίνουν. Ίσως τα πράγματα να έχουν γίνει ακόμη χειρότερα. Νομίζω ότι η τέχνη μπορεί να προσφέρει παρηγοριά. Είναι σαν ένα μικρό παράθυρο στην αιωνιότητα που μπορεί να σε κάνει να θαυμάσεις την ύπαρξη. Ή τουλάχιστον να γίνει μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητά μας. Απλώς ακούστε, παρακολουθήστε, κινηθείτε και ξεχάστε το υπόλοιπο της εβδομάδας για μερικές ώρες. Εάν οι Komodo μπορούν να το κάνουν αυτό για εσάς, θεωρώ ότι η δουλειά μας έχει γίνει.

Back To Top