skip to Main Content

Ακυκλοφόρητη Συνεργασία | Steve Tyrell feat. Ray Charles – Curiosity

Απολαύστε την ακυκλοφόρητη συνεργασία του Steve Tyrell με τον Ray Charles για το τραγούδι “Curiosity”!

Τίτλος τραγουδιού“Curiosity

Καλλιτέχνης: Steve Tyrell feat. Ray Charles

Μουσική / Στίχοι: Guy Moon, Stephanie Tyrell, Steve Tyrell

Εταιρεία: New Design Records

Από το LP: “Shades of Ray: The Songs of Ray Charles”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Για ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια και συγκεκριμένα το 1989 βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος για να κυκλοφορήσει στην digital μορφή του. Ο λόγος γίνεται για ένα “χαμένο” τραγούδι των Steve Tyrell και Ray Charles, με τίτλο “Curiosity”. Βασισμένο στα jazz και blues ηχοχρώματα, το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εδώ για να προσελκύσει και τους πιο δύσπιστους και πρόκειται να το βρεις μέσα στο album διασκευών του Tyrell, με τίτλο “Shades of Ray: The Songs of Ray Charles”.

Σχετικά με την εν λόγω συνεργασία, ο Steve Tyrell ανέφερε: “Ο Ray Charles κάθεται σε ένα μόνιμο βάθρο στη ζωή μου. Είναι εκεί από όταν πήγαινα στο γυμνάσιο, τραγουδώντας σε ένα συγκρότημα με φιλαράκια, προσπαθώντας να ακουγόμαστε σαν ένα κομμάτι της soul όπως έκανε ο ίδιος πάντα”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ανατέθηκε στον Tyrell η δημιουργία του “Curiosity” για να χρησιμοποιηθεί ως το theme song για την βραχύβια τηλεοπτική σειρά “Snoops”, το 1989. Ο ίδιος μάλιστα συμπληρώνει: “Όσον αφορά την ηχογράφηση, υπήρχε μόνο ένα άτομο που ήθελα. Υψηλός στόχος, σωστά; Έτσι, φώναξα τον Ray Charles. Με θαύμα κι ευγένεια δέχτηκε να τραγουδήσει το τραγούδι μου. Αυτή ήταν η μία και μοναδική φορά που τραγούδησε για ένα τηλεοπτικό, μουσικό θέμα”.

Steve Tyrell feat. Ray Charles - Curiosity

Back To Top