skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Blondie – Yuletide Throw Down

Οι Blondie κυκλοφόρησαν το χριστουγεννιάτικο τους τραγούδι “Yuletide Throwdown”.

Τίτλος τραγουδιού: “Yuletide Throw Down

Καλλιτέχνης: Blondie

Μουσική / Στίχοι: Debbie Harry, Chris Stein, Fred Brathwaite

Εταιρεία: Capitol Records/Blondie Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Ενώ το τραγούδι έρχεται ως κάτι καινούργιο για τους θαυμαστές, στην πραγματικότητα γράφτηκε από την ομάδα της Debbie Harry και τον πρωτοπόρο του hip-hop, Fab 5 Freddy (πραγματικό όνομα Fred Brathwaite), πριν από 40 χρόνια. Τώρα, το συγκρότημα κυκλοφορεί το τραγούδι-μια ανανεωμένη έκδοση του “Rapture” των Blondie με την Harry και τον Freddie να ραπάρουν στίχους με θέμα τα Χριστούγεννα- ως remix με τη βοήθεια του Cut Chemist.

«Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που πίστευα στον Άγιο Βασίλη, αλλά θα μπορούσα κάλλιστα να το πιστέψω ξανά αν ήταν ο Freddy Brathwaite», είπε η Debbie. “Μερικές από τις καλύτερες στιγμές μου ήταν να κάνω μουσική με τον Chris Stein και τον Freddy B”.

Ο ράπερ προσθέτει: «Στην αρχή του ταξιδιού μου στην ποπ κουλτούρα, ο Chris και η Debbie ήταν από τους πρώτους που πήραν στα σοβαρά εμένα και τις ιδέες μου για την κουλτούρα του χιπ χοπ και ήταν, σαν, μέντορες να μου φωτίζουν στο δρόμο και να με βοηθούν στην αναζήτηση μου.Είμαι χαρούμενος μετά από όλο αυτό το διάστημα που ο κόσμος μπορεί τώρα να ακούσει αυτόν τον διασκεδαστικό εορταστικό ήχο που κάναμε τότε!”

Το “Yuletide Throwdown” κυκλοφόρησε αρχικά ως special flexi-disc που διατέθηκε με το περιοδικό Flexipop το 1981. Μια ροζ έκδοση βινυλίου αναμένται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

Blondie - Yuletide Throw Down

Back To Top