skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Joni Mitchell & James Taylor – You Can Close Your Eyes

Το “You Can Close Your Eyes” της Joni Mitchell και του James Taylor από το 1970 είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“You Can Close Your Eyes

Καλλιτέχνης: Joni Mitchell & James Taylor

Μουσική / Στίχοι: James Taylor

Εταιρεία: Rhino Entertainment

Από το LP: “Joni Mitchell Archives – Vol. 2: The Reprise Years (1968–1971)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Λίγες μόλις ημέρες απέμειναν ως την επίσημη κυκλοφορία του compilation album της Joni Mitchell, με τίτλο “Joni Mitchell Archives – Vol. 2: The Reprise Years (1968–1971)”, απολαύσαμε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών μία ακυκλοφόρητη συνεργασία της ίδιας με τον Αμερικανό τραγουδιστή και βραβευμένο με έξι Grammy Awards, James Taylor.

Το τραγούδι έχει τίτλο “You Can Close Your Eyes” με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή του Taylor. Η πρωτότυπη ηχογράφηση της μελωδικής αυτής δημιουργίας πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1970 στα studios του BBC. Σε σχετικές της δηλώσεις, μάλιστα, η Mitchell ανέφερε: “Αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψε ο James. Είναι ένα νανούρισμα. Είναι πραγματικά όμορφο.”

Δεδομένης της τότε σχέσης της Mitchell με τον Taylor, η 77χρονη σήμερα τραγουδίστρια θυμάται: “Κάναμε το show στο Λονδίνο μαζί. Τότε βγαίναμε. Είχε πραγματικά κλειστεί στο νταούλι μου, παίζοντας εξαιρετικά με την κιθάρα του. Αυτά τα δύο όργανα μαζί ακούγονται εξαιρετικά. Ακούγονταν σαν ένα όργανο. Μουσικά, ήμασταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι.”

Όσον αφορά την κυκλοφορία του compilation album της Joni Mitchell, αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου.

Joni Mitchell & James Taylor - You Can Close Your Eyes

Back To Top