skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Keith Richards – Big Town Playboy

Ένα expanded reissue του ντεμπούτου, solo album του, με τίτλο “Talk Is Cheap”, ήταν η αφορμή για να απολαύσουμε το ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα τραγούδι του Keith Richards “Big Town Playboy”!

Τίτλος τραγουδιού: “Big Town Playboy

Καλλιτέχνης: Keith Richards

Μουσική / Στίχοι: Willie Dixon

Εταιρεία: Mindless Records, BMG Rights Management

Από το LP: “Talk Is Cheap”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Τον Οκτώβριο του 1988, ο Keith Richards βασικός κιθαρίστας των The Rolling Stones δοκίμασε την τύχη του στην solo καριέρα, κυκλοφορώντας τον δίσκο “Talk Is Cheap”. Η κόντρα του με τον Mick Jagger κατά την τρίτη δεκαετία της πορείας του συγκροτήματος στο μουσικό προσκήνιο ενέτεινε αυτή την απόφαση του Richards να κάνει μία ‘στροφή’ στην καριέρα του, η οποία εν τέλει με την πρώτη επαφή δεν κρίθηκε πολύ θετική. Σε κάθε περίπτωση, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Richards συνέχισε να δουλεύει τόσο για το δικό του project όσο και για τους The Rolling Stones.

Ο Richards φαίνεται πως στο συρτάρι του είχε κι άλλα κρυμμένα τραγούδια, πέρα από τα έντεκα που σχημάτισαν την τελική tracklist του debut album του. Ένα από αυτά ήταν η διασκευή που πραγματοποίησε στο τραγούδι “My Babe” του Willie Dixon. Στην επεκταμένη έκδοση του “Talk Is Cheap” θα προστεθούν έξι ακυκλοφόρητα τραγούδια του Richards, από τα οποία έχουμε την χαρά σήμερα να ακούσουμε το δεύτερο.

Αυτό είναι το “Big Town Playboy”, μία rock n’ roll δημιουργία, βασισμένη στον ήχο του πιάνου και τα γνώριμα φωνητικά του Βρετανού καλλιτέχνη. Στην νέα έκδοση του δίσκου, αξίζει να σημειώσουμε πως θα συμπεριληφθεί ο δίσκος στη μορφή βινυλίου, ένα 80σέλιδο βιβλίο (όπου θα υπάρχει μία νέα συνέντευξή του), ενώ η super-deluxe edition αυτού θα περιλαμβάνει singles, μία πένα, χαρτιά με γραμμένους στίχους και δύο αφίσες.

Keith Richards - Big Town Playboy

Back To Top