skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Meghan Trainor – Lucky

Ένα από τα πρώτα demos της Meghan Trainor ήρθε στο φως!

Τίτλος τραγουδιού: “Lucky

Καλλιτέχνης: Meghan Trainor

Μουσική / Στίχοι: Meghan Trainor/Sammy Plotkin

Από το album: Demo for “Title”

Ημερομηνία κυκλοφορίας τραγουδιού : 28 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Η Meghan Trainor είναι μία από τις πολύ αγαπητές τραγουδίστριες στη pop μουσική, χαρίζοντας αμέτρητες “εθιστικές” επιτυχίες. Το πρώτο της hit ήταν το “All About That Bass” που έκανε το ντεμπούτο του το 2014, με αποτέλεσμα να χορεύει όλος ο κόσμος στους ρυθμούς του single της 23χρονης ερμηνεύτριας.

Η νεαρή τραγουδίστρια, φέτος κυκλοφόρησε το τελευταίο της τραγούδι, με τίτλο “I’m A Lady”, το οποίο είναι το επίσημο main theme της ταινίας “Smurfs: The Lost Village”. Αφού η Meghan Trainor απέχει το τελευταίο διάστημα από τις μουσικές της υποχρεώσεις, ήρθε η στιγμή να ακούσουμε ένα καινούριο – ακυκλοφόρητο τραγούδι, το οποίο φέρει τον τίτλο “Lucky”.

Το εν λόγω τραγούδι διέρρευσε στην τελική του μορφή στις 28 Ιουνίου σε διάφορες ιστοσελίδες. Το “Lucky” παρουσιάστηκε μόνο μία φορά από την Meghan Trainor σε ένα πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης το 2014. Τους στίχους του υπογράφουν η ίδια η τραγουδίστρια και ο Sammy Plotkin. Το “Lucky” προοριζόταν να συμπεριλαμβάνεται στο ντεμπούτο δίσκο της “Title”, αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να μπει στο τελικό tracklist.

 

Meghan Trainor - Lucky

Back To Top