skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Miley Cyrus – Down For It

Οι μικρές εκπλήξεις με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια από το παρελθόν χαροποιούν κόσμο και ντουνιά!

Τίτλος τραγουδιού“Down For It”

Καλλιτέχνης: Miley Cyrus

Μουσική / Στίχοι: ?

Παραγωγή: Dr. Luke

Από το album: “Bangerz”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 26 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Έχοντας φτάσει στον Ιούνιο του 2017 μπορούμε να πούμε πως η 24χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια που ακούει στο όνομα Miley Cyrus βρίσκεται σε μία από τις πιο ώριμες φάσεις της μουσικά. Μπορεί στο παρελθόν να είχε τραβήξει τα βλέμματα τόσο με τις εμφανίσεις της, όσο και με τις δηλώσεις της, η Miley όμως δεν είναι πλέον το παιδί που όλοι θυμόμαστε.

Αρχές Μαΐου ήταν όταν κυκλοφόρησε το άκρως επιτυχημένο, διαφορετικό και καλοκαιρινό single της Malibu, στο οποίο πέρα από τη μουσική, απολαύσαμε και την ίδια μέσα από το video clip του να χορεύει ξέγνοιαστη σε μία παραλία. Αυτή τη φορά η Miley Cyrus έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν της και μαζί της φέρνει το ακυκλοφόρητο τραγούδι “Down for It”. Το εν λόγω τραγούδι θυμίζει πράγματι τις μουσικές δημιουργίες που έκανε εν έτει 2013 και 2015 και για τις ανάγκες παραγωγή του συνεργάστηκε με τον Dr. Luke.

Πρόκειται για ένα mid-tempo τραγούδι, με φανερά τα pop μουσικά στοιχεία και που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το “Malibu”. Λέγεται μάλιστα ότι επρόκειτο να περιλαμβανόταν στον δίσκο που κυκλοφόρησε το 2013, “Bangerz”. Πάρτε μία γεύση από το “Down For It” μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Miley Cyrus - Down For It

Back To Top