skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι & Music Video | Linkin Park – Lost

Με αφορμή την κυκλοφορία του “Meteora (20th Anniversary Edition)”, οι Linkin Park έδωσαν στη δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο single “Lost”!

Τίτλος τραγουδιού“Lost”

Καλλιτέχνης: Linkin Park

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Maciej Kuciara, pplpleasr

Εταιρεία: –

Από το LP: “Meteora (20th Anniversary Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Μπορεί κανείς να μην το περίμενε και κανείς πλέον να μην ήλπιζε σε κάτι τέτοιο, ωστόσο το αμερικανικό συγκρότημα, Linkin Park, δίνει στη δημοσιότητα ένα τραγούδι που είχε μείνει κλεισμένο στο συρτάρι από την περίοδο ηχογράφησης του πιο επιτυχημένου δίσκου τους “Meteora”. Είναι, λοιπόν, γεγονός πως η αυθεντική και χαρακτηριστική φωνή του αποθανόντα frontman Chester Bennington ηχεί ξανά τόσο λυτρωτικά στα αυτιά μας.

Το τραγούδι που επέλεξαν τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος να κυκλοφορήσουν είναι το “Lost” κι ακούγοντάς το επιβεβαιώνεις πως θα μπορούσε να είναι μέρος της επίσημης tracklist του δίσκου που έκανε τους Linkin Park πασίγνωστους και που μέσω αυτού στιγμάτησαν με τον δικό τους τρόπο τη μουσική βιομηχανία προσφέροντας σε αυτή ένα είδος και πολλά τραγούδια που μέχρι τότε της έλειπαν.

Οι alternative rock και nu metal αναφορές που τόσο εύκολα συνδυάζονται από τα μέλη του group βρίσκουν και πάλι το δικό τους χώρο στις playlists μας, ενώ στις 7 Απριλίου θα κυκλοφορήσει επίσημα ο εορταστικός δίσκος “Meteora” με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την είσοδο της original version του και μπορείς να κάνεις δικό σου κατόπιν παραγγελίας ολόκληρο το εγχείρημα.

Το “Lost” συνοδεύτηκε από το επίσημο music video

του, την σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου ανέλαβαν οι Maciej Kuciara και pplpleasr, ενώ το animation αφορά σε δουλειά των Alasdair Willson, Andrew Hawryluk, Colby Beckett, Daniels Gulbis, Egor Mark, Kim Ho, Torell Vowles και Toros Kose.

Linkin Park - Lost

Back To Top