skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | R.E.M. – Fascinating

Οι REM παρουσιάζουν το ακυκλοφόρητο τραγούδι τους, “Fasinating”, το οποίο διαθέτουν για καλό σκοπό!

Τίτλος τραγουδιού“Fascinating”

Καλλιτέχνης: R.E.M.

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: R.E.M.

Από το LP: unreleased song

Ημ/νία κυκλοφορίας τραγουδιού: 12 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το θρυλικό συγκρότημα των REM κυκλοφόρησε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, με τίτλο “Fascinating”. Οι εισπράξεις από το τραγούδι, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω του Bandcamp, πηγαίνουν στον οργανισμό Mercy Corps’ Hurricane Dorian που συγκεντρώνουν χρήματα για τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Dorian στις Μπαχάμες.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, οι REM σχεδίαζαν να συμπεριλάβουν το “Fascinating” στο album “Reveal” του 2001. Η μπάντα στη συνέχεια ηχογράφησε εκ νέου το τραγούδι στο Nassau (Μπαχάμες), στα Compass Point Studios το 2004 με την πρόθεση με την πρόθεση να το κυκλοφορήσουν μέσα από το “Around the Sun”. Και πάλι, οι REM επέλεξαν να μην συμπεριλάβουν το τραγούδι ούτε και σε αυτό το δίσκο, αυτή τη φορά γιατί “η μπαλάντα αυτή τελικά δεν ταίριαζε με αυτό το ελεύθερο, ατμοσφαιρικό album”, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Σε μια δήλωση του, ο Mike Mills είπε: «Είχα την τύχη να περάσω πολλές εβδομάδες δουλεύοντας και παίζοντας στις Μπαχάμες, να κάνω φίλους και να ακούω μουσική εκεί», συνέχισε, ραγίζει η καρδιά μου βλέποντας τη ζημιά που προκάλεσε ο τυφώνας Dorian. Παρακαλώ βοηθήστε εμάς και το Mercy Corps να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανακουφίσουμε τον κόσμο από τα δεινά που προκλήθηκαν από αυτή την καταστροφή».

R.E.M. - Fascinating

Back To Top