skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Radiohead – If You Say The Word

Οι Radiohead παρουσιάζουν το ακυκλοφόρητο τραγούδι τους “If You Say The Word” και ανακοινώνουν την επετειακή κυκλοφορία των θρυλικών albums τους “Kid A” και “Amnesiac”

Τίτλος τραγουδιού: “If You Say The Word

Καλλιτέχνης: Radiohead

Μουσική / Στίχοι: Colin Greenwood, Ed O’Brien, Jonny Greenwood, Phil Selway, Thom Yorke

Εταιρεία: XL Recordings

Από το LP: “KID A MNESIA”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Οι Radiohead ανακοίνωσαν το νέο τριπλό τους album “KID A MNESIA” που σηματοδοτεί την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του “Kid A” και του “Amnesiac”. Το album θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές στις 5 Νοεμβρίου από την XL Recordings. Το “KID A MNESIA” περιέχει το τέταρτο και πέμπτο album του συγκροτήματος, καθώς και ένα νέο τρίτο δίσκο που φέρει τον τίτλο “KID A MNESIA”.

Αποκλειστικά σε αυτήν την κυκλοφορία, το “KID A MNESIA” περιέχει υλικό από τα “Kid A” και “Amnesiac” sessions. Επιπλέον, εκτός από τις εναλλακτικές εκδοχές και στοιχεία κομματιών μέσα από τα δύο albums και τα B-Sides, το “Kid Amnesiae” περιλαμβάνει το “If You Say the Word” (που διατίθεται τώρα ως ψηφιακό single και δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά) καθώς και μια ακυκλοφόρητη studio εκδοχή του “Follow Me Around”.

Επιπλέον, στις 4 Νοεμβρίου η Canongate θα κυκλοφορήσουν και δυο art books από τον Thom Yorke και τον Stanley Donwood που αποτελούν συλλογές όλων των εικαστικών που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο των album “Kid A & Amnesiac”: Το “KID A MNESIA Art Book” – ένα βιβλία 300 σελίδων με την διαδικασία και τη δημιουργία των artwork των “Kid A” και “Amnesiac” και το “FEAR STALKS THE LAND!” – ένα B&W στο οποίο θα βρείτε σημειώσεις των Yorke και Donwood, στίχους και σκίτσα συγκεντρωμένα.

Δ.Τ.

Radiohead - If You Say The Word

Back To Top