skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | The Beatles – Get Back (Take 8)

Ακούστε τo “νέο” ακυκλοφόρητο τραγούδι των Beatles με τίτλο “Get Back (Take 8)”.

Τίτλος τραγουδιού: “Get Back (Take 8)

Καλλιτέχνης: The Beatles

Μουσική / Στίχοι: John Lennon, Paul McCartney

Εταιρεία: Calderstone Productions/Universal Music

Από το LP: “Let It Be: Expanded Edition”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Πριν από την κυκλοφορία της expanded έκδοσης του “Let It Be” των Beatles, η Universal Music μοιράστηκε τέσσερις από τις ακυκλοφόρητες εναλλακτικές ηχογραφήσεις τους και νέα mixes από την επερχόμενη επανακυκλοφορία του LP του 1970 .

Πρόσφατα, στο κανάλι των Beatles στο YouTube ανέβηκαν τα “Get Back (Take 8)”, “One After 909 (Take 3)”, καθώς και το mix του παραγωγού Glyn Johns του 1970 για το “I Me Mine” και ένα νέο “2021 mix” του “Across The Universe”.

Η 5CD/6LP deluxe έκδοση του “Let It Be”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου, διαθέτει συνολικά 27 ηχογραφήσεις που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου του LP, 14 τραγουδιών “Get Back” του John, με τις πρωτότυπες μίξεις του. Άλλα highlights περιλαμβάνουν μια χαλαρή ερμηνεία του συγκροτήματος στο “All Things Must Pass” του George Harrison, παλιότερες ηχογραφήσεις τραγουδιών του “Abbey Road”, όπως το “Something” και “Oh Darling!” και τη solo δημιουργία του Lennon, “Gimme Some Truth”.

Εκτός από την επανέκδοση του “Let It Be”, ο σκηνοθέτης Peter Jackson θα κυκλοφορήσει

την Ημέρα των Ευχαριστιών μέσω του Disney+ μια εξάωρη σειρά ντοκιμαντέρ του “Get Back” -που δημιουργήθηκε με ακυκλοφόρητο υλικό από τις συνεδρίες του “Let It Be”- . Ένα συνοδευτικό βιβλίο με φωτογραφίες και απομαγνητοφωνημένα κείμενα από τις συνεδρίες, με τίτλο “The Beatles: Get Back”, αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

The Beatles - Get Back (Take 8)

Back To Top