skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | The Rolling Stones – Living In The Heart Of Love

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι των The Rolling Stones, με τίτλο “Living In The Heart Of Love”, κυκλοφόρησε από την αναμενόμενη επετειακή έκδοσή του θρυλικού album τους “Tattoo You”

Τίτλος τραγουδιού: “Living In The Heart Of Love”

Καλλιτέχνης: The Rolling Stones

Μουσική / Στίχοι: Mick Jagger, Keith Richards

Εταιρεία: Promotone B.V./Universal International Music B.V.

Από το LP: “Tattoo You (40th Anniversary Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Οι Rolling Stones γιορτάζουν την 40η επέτειο του album τους, “Tattoo You”,του 1981 με μια επανέκδοση με bonus ακυκλοφόρητο υλικό. Το set θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου μέσω των Polydor/Interscope/UMe.

Για να συνοδεύσουν την ανακοίνωση, οι Stones κυκλοφόρησαν το “Living in the Heart of Love”, ένα από τα εννέα ακυκλοφόρητα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονται στο bonus δίσκο, “Lost & Found”. Τα εννέα τραγούδια ηχογραφήθηκαν όλα ενώ οι Stones ηχογραφούσαν το “Tattoo You”, αλλά πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και ενισχύθηκαν με επιπλέον φωνητικά και κιθάρα από τους ίδιους τους Stones.

Μαζί με το “Living in the Heart of Love”, το “Lost & Found” θα εμπεριέχει και μια ερμηνεία του τραγουδιού του Jimmy Reed, “Shame, Shame, Shame” του 1963 και μια ερμηνεία του “Drift Away” του Dobie Gray από το 1973 . Ο δίσκος θα περιλαμβάνει ακόμη και μια εναλλακτική έκδοση ενός από τα πιο διάσημα τραγούδια του “Tattoo You”, του “Start Me Up”, που ενσωματώνει κάποιες επιρροές reggae.

Μαζί με το “Lost & Found”, μια super deluxe edition του set των 40 χρόνων του “Tattoo You” θα κυκλοφορήσει επίσης με ένα το live album, “Still Life: Wembley Stadium 1982”. Η συναυλία ηχογραφήθηκε τον Ιούνιο εκείνου του έτους στη στάση του Λονδίνου στο πλαίσιο της περιοδείας του “Tattoo You” και διαθέτει ένα set 26 τραγουδιών που περιλαμβάνει πολλές επιτυχίες των Stones, καθώς και διασκευές τραγουδιών από τους Temptations, Eddie Cochran και the Miracles.

The Rolling Stones - Living In The Heart Of Love

Back To Top