skip to Main Content

Είδαμε τους The Rumjacks και τους Bad Movies, ζωντανά στο The Ghetto στην Πάτρα!

Οι The Rumjacks έκλεισαν το ελληνικό min-tour τους, στο The Ghetto στην Πάτρα και πραγματικά ξεσήκωσαν τα πλήθη!

Ερμηνεύουν: The Rumjacks, Bad Movies

Τοποθεσία: The Ghetto, Πάτρα

Πότε: Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Ώρα Έναρξης: 21:00 – Bad Movies

22::15 -The RumJacks

Από νωρίς οι φίλοι της rock και της punk ξεκίνησαν να μαζεύονται έξω από το The Ghetto στην Πάτρα. Οι πόρτες ανοίγουν και οι fans γεμίζουν την αίθουσα αφήνοντας ελάχιστο ελεύθερο χώρο για να κινηθεί κανείς με άνεση!

Η ώρα ήταν περίπου 21:00 όταν ακούστηκαν οι πρώτες ηλεκτρικές πενιές. Στη σκηνή του The Ghetto, είναι οι Bad Movies που κάνουν μια δυνατή έναρξη για το υπόλοιπο της βραδιάς που θα ακολουθούσε. Το συγκρότημα συνόδευσε τους The Rumjacks και στους τρεις σταθμούς της mini-περιοδείας τους στη χώρα μας που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη (Principal Club), κατέβηκε Αθήνα (Piraeus 117 Academy) και έκλεισε με την εμφάνισή τους αυτή, στο The Ghetto στην Πάτρα. Τραγούδια όπως τα: “Το Γράμμα”, “Δωσ’ Μου Αλητεία Ή Θάνατο” και “Η Αυτοκρατορία Των Δειλών” έκαναν το κοινό να χτυπιέται κυριολεκτικά στο ρυθμό τους.

Επόμενοι στη σκηνή ήταν σαφώς οι Τhe Rumjacks. Με τις αναμνήσεις από την περσινή τους εμφάνισή στο Street Mode Festival, να επανέρχονται ολοένα και πιο γρήγορα, ξεκίνησαν με τα τραγούδια “Plenty”, “A Fistful O’ Roses”, “Kirkintilloch” και “Barred for Life” , με τα οποία έκαναν μια καλή προθέρμανση στο κοινό, δημιουργώντας μια απόλυτα κέλτικη ατμόσφαιρα! Αφού εξέφρασαν την αγάπη τους για τη χώρα μας, ο Frankie, o Johnny, o Pietro, o Gabriel και ο Adam, άλλαξαν μαντολίνα, μπάντζο και φλογέρες και έπιασαν τις κιθάρες τους δίνοντας μια δυνατή συνέχεια με τραγούδια όπως: “Cold London Rain”, “Kathleen”, “Spit in the Street”, “Fact’ry Jack”, “Patron Saint O’ Thieves”, “An Irish Pub Song”, “The Reaper and Tam McCorty”, “The Bold Rumjacker”, “Uncle Tommy” και “Jolly Executioner”, υπερτονίζοντας και την πιο punk-rock υπόσταση τους!

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρόσφατου, νέου τους album δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το ομότιτλο τραγούδι που ήταν και ο προπομπός του ανοίγοντας έτσι το τρίτο set της συναυλίας. Ακολούθησαν τα “The Pot & Kettle”, “The Black Matilda” και “My Time Again”, ενώ το τέταρτο και τελευταίο μέρος της βραδιάς συμπεριλάμβανε τα “One Summers Day”, “Wild Mountain Thyme” και “Blows & Unkind Words”, ρίχνοντας προσωρινά τους τόνους. Οι The Rumjacks άφησαν για λίγο μόνο τη σκηνή κάνοντας το κοινό να διεκδικεί το καθιερωμένο encore και όπως ήταν αναμενόμενο δεν χάλασαν σε κανέναν το χατίρι, συμπληρώνοντας το setlist αυτής της εμφάνισης με το “Big Man Down” και τη δυναμική διασκευή τους στο παραδοσιακό Ιρλανδέζικο τραγούδι “I’ll Tell me Ma'”.

Για ακόμα μια φορά μια πολύ καλή παραγωγή όπου οι The Rumjacks και οι Bad Movies έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αφήνοντας το κοινό ενθουσιασμένο αλλά και με την υπόσχεση πως θα επιστρέψουν στη χώρα μας για ακόμα περισσότερες celtic punk στιγμές!

Setlist

Plenty

A Fistful O’ Roses

Kirkintilloch

Barred For Life

Cold London Rain

Kathleen

Spit In The Street

Fact’ry Jack

Patron Saint O’ Thieves

An Irish Pub Song

The Reaper & Tam McCorty

The Bold Rumjacker

Uncle Tommy

The Jolly Executioner

Saints Preserve Us

The Pot & Kettle

The Black Matilda

My Time Again

One Summers Day

Wild Mountain Thyme

Blows & Unkind Words

Big Man Down

I’ll Tell Me Ma

Back To Top