skip to Main Content

News | Η επανεμφάνιση του Brian Johnson των AC/DC στο πλευρό των Muse!

Μας είχε λείψει ο πρώην τραγουδιστής των AC/DC, Brian Johnson μετά από την αποχώρησή του από τη μπάντα λόγω του κινδύνου επικείμενης κώφωσης και σίγουρα δεν περιμέναμε να τον δούμε να εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με τους Muse.

Κατά την διάρκεια του set τους στο Reading Festival, οι Muse έκαναν στο κοινό μια τεράστια έκπληξη όταν φώναξαν στη σκηνή τον Brian Johnson για να τους συνοδεύσει σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Η μπάντα έπαιξε μια διασκευή στο κλασικό τραγούδι “Back In Black” των AC/DC, καλωσορίζοντας τον Johnson μετά την απότομη διακοπή του από το συγκρότημα του.

Αυτό ήταν σαφώς πολύ σημαντικό και για τον Brian, καθώς στο τέλος της εμφάνισης τους, έδωσε στον Matt Bellamy μια μεγάλη αγκαλιά, λέγοντας στη μπάντα “Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα, σας ευχαριστώ πολύ!”. 

Τώρα, απλά σταυρώνουμε τα δάχτυλα μας, μιας και οι Muse έχουν σκοπό να κατευθυνθούν προς την Αυστραλία (στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη τον Δεκέμβριο) για την συνέχεια της περιοδείας τους και εκεί ίσως να δούμε μια επανάληψη αυτού του γεγονότος, μιας και πλέον θα παίζουν στην έδρα του Johnson!

Αυτή είναι η δεύτερη έκπληξη μέσα από ζωντανή εμφάνιση του Johnson, αφού οι γιατροί τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Chaotic Rock ή Bust, που υπηρετούσε με τους AC/DC, τον Φεβρουάριο του 2016 από φόβο ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ολική απώλεια ακοής. Τον Μάιο του 2017, τραγούδησε το κλασικό Motown-τραγούδι,  “Money (That’s What I Want)” μαζί με τον Robert Plant και τον Paul Rodgers στην Οξφόρδη της Αγγλίας.

Για την ολοκλήρωση της τελευταίας περιοδείας των AC/DC, το κενό του Johnson αναπλήρωσε ο τραγουδιστής των Guns’N’Roses, Axl Rose.

Back To Top