skip to Main Content

Νέα Ακυκλοφόρητα Demos | Florence + The Machine – My Best Dress (Demo) & Donkey Kosh (Demo)

Ακούστε τα ακυκλοφόρητα demos των “My Best Dress” και “Donkey Kosh” από τους Florence + The Machine!

Τίτλος τραγουδιού: 1.“My Best Dress (Demo)” & 2.”Donkey Kosh (Demo)”

Καλλιτέχνης: Florence + The Machine

Μουσική / Στίχοι: Florence Welch

Εταιρεία: Island Records/Universal Music

Από το LP: “Lungs: 10th anniversary box set”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 16 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Οι Florence + The Machine προ-αναγγέλλουν τη 10η επέτειο του ντεμπούτου album τους, “Lungs” που πρώτο-κυκλοφόρησε το 2009, με ένα διπλό box-set βινυλίου, παράλληλα με τις εορταστικές εκδόσεις βινυλίου και κασέτας. Όλα τα παραπάνω αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 16 Αυγούστου ενώ είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Οι εκδόσεις αυτές των Μπουργκουντί βινυλίων και κασέτας περιλαμβάνουν το αρχικό album που αποτελείται από 13 τραγούδια. Το deluxe box set είναι φτιαγμένο επάνω σε ύφασμα και διαθέτει το πρωτότυπο album σε έγχρωμο βινύλιο ενώ περιλαμβάνει επίσης ένα δεύτερο LP που θα περιέχει τρία ακυκλοφόρητα ως τώρα demo tracks, μια ακουστική έκδοση του “My Boy Builds Coffins”, μια διασκευή στο κλασσικό τραγούδι των Beatles, “Oh! Darling”, η οποία ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Abbey Road, και άλλα σπανιότερα και B-sides.

Μαζί με την ανακοίνωση των εορταστικών εκδόσεων, η Florence Welch και η μπάντα της αποκάλυψαν επίσης άλλα δύο ακυκλοφόρητα demos που θα συμπεριλαμβάνονται στο box-set επίσης. Πρόκειται για άγνωστες εκδοχές των “My Best Dress” και “Donkey Kosh”, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Florence + The Machine - My Best Dress (Demo)

Florence + The Machine - Donkey Kosh (Demo)

Back To Top