skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Πάνος Μουζουράκης, Jessica Keenan Wynn & Alexa Davies – Kisses Of Fire (Mamma Mia! Here We Go Again O.S.T.)

Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί στο “Mamma Mia! Here We Go Again” και μας παρουσιάζει τη νέα της διασκευή στο “Kisses Of Fire” των ABBA!

Τίτλος τραγουδιού“Kisses Of Fire”

Καλλιτέχνης: Πάνος Μουζουράκης, Jessica Keenan Wynn & Alexa Davies

Μουσική / Στίχοι: Benny Andersson, Björn Ulvaeus

Πρώτη Εκτέλεση: ABBA (1979)

Από το OST: “Mamma Mia: Here We Go Again”

Ημερομηνία κυκλοφορίας OST: 13 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ένα από τα πιο επιτυχημένα musicals όλων των εποχών επιστρέφει με το sequel της -επίσης- επιτυχημένης κινηματογραφικής του μεταφοράς. Ο λόγος για το “Mamma Mia” που συνδυάζει πραγματικά τα πάντα: όμορφα ελληνικά τοπία, εξαιρετικό cast και μουσική φτιαγμένη από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των ABBA, που συνθέτουν μια ιστορία που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς!

To δεύτερο μέρος της ταινίας με τίτλο “Mamma Mia: Here We Go Again” καλοσωρίζει επίσης την νέα είσοδο στο cast που ακούει στο “λαμπερό” της Cher, αλλά και το σκηνοθέτη Ol Parker που πήρε τη σκυτάλη από τη Phyllida Lloyd. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα του cast είναι και αυτό του δικού μας Πάνου Μουζουράκη που πρωταγωνιστεί στην ταινία αλλά επάξια κέρδισε μια θέση και στο soundtrack της με μια ακόμα διασκευή στο πασίγνωστο τραγούδι των ABBA, “Kisses Of Fire”.

Στο τραγούδι ακούγονται επίσης οι ηθοποιοί, Jessica Keenan Wynn και Alexa Davies που συνοδεύουν τον Πάνο με υποστηρικτικά φωνητικά! Όπως γίνεται σαφές πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα του δημοφιλούς Έλληνα ηθοποιού και τραγουδιστή που ξεχώρισε και με τις δύο του ιδιότητες μέσα από την παραγωγή αυτή! Το πρωτότυπο τραγούδι των ABBA γράφτηκε από τους Benny Andersson και Björn Ulvaeus και κυκλοφόρησε το 1979 μέσα από το δίσκο τους “Voulez-Vous”.

Πάνος Μουζουράκης, Jessica Keenan Wynn & Alexa Davies - Kisses Of Fire (Mamma Mia! Here We Go Again O.S.T.)

Original Song: ABBA - Kisses Of Fire (1979)

Back To Top