skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Andrew Lloyd Webber & Nicole Scherzinger – Memory

H Nicole Scherzinger τραγουδά το κλασσικό τραγούδι “Memory” του Andrew Lloyd Webber.

Τίτλος τραγουδιού“Memory”

Καλλιτέχνης: Andrew Lloyd Webber & Nicole Scherzinger

Μουσική / Στίχοι: Andrew Lloyd Webber, Trevor Nunn

Πρώτη Εκτέλεση: Elaine Paige (1981)

Από το album: “Unmasked: The Platinum Collection”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Με αφορμή τα 70α γενέθλια του μεγάλου θεατρικού μουσικοσυνθέτη, Andrew Lloyd Webber, θα κυκλοφορήσει μια ολοκαίνουρια συλλογή, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται μερικές από τις πιο γνωστές -και για πολλούς, κλασσικές πλέον- επιτυχίες του.

Ανάμεσά τους θα είναι σαφώς και το περίφημο “Memory” που έγραψε το 1981 για το πασίγνωστο musical, “Cats”, ερμηνευμένο από την πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. H Αμερικανίδα τραγουδίστρια, έχοντας συμμετάσχει στο παρελθόν στο προαναφερθέν musical, στο ρόλο της Grizabella, της “γάτας” που ερμηνεύει το εν λόγω τραγούδι, έγραψε τη δική της ιστορία στην μέχρι τώρα πορεία του έργου στο Broadway, αφήνοντας πίσω της μια από τις καλύτερες ερμηνείες του.

Η πρώτη που ερμήνευσε το “Memory” το 1981, ήταν η Elaine Paige ενώ ακολούθησαν αρκετές ακόμα διασκευές του με χαρακτηριστικότερες αυτές των Barbra Streisand και Barry Manillow.

Το album, “Unmasked: The Platinum Collection“, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει συμμετοχές από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως: Barbra Streisand, Madonna, Beyonce, Lana Del Rey, Michael Ball, Gregory Porter, Sarah Brightman, Donny Osmond κ.α. Το album θα έχει και ένα συνοδευτικό booklet 40 σελίδων, που θα εμπεριέχουν σημειώσεις από τον ίδιο τον Webber ενώ η κυκλοφορία του δίσκου, συμπίπτει όπως είναι λογικό, με την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του μεγάλου συνθέτη.

Andrew Lloyd Webber & Nicole Scherzinger - Memory

Back To Top