skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Arctic Monkeys – –

Οι Arctic Monkeys διασκευάζουν ένα άτιτλο τραγούδι του Stephen Fretwell!

Τίτλος τραγουδιού“-”

Καλλιτέχνης: Arctic Monkeys

Μουσική / Στίχοι: Stephen Fretwell

Πρώτη Εκτέλεση: Stephen Fretwell (2004)

Εταιρεία: Spotify

Από το EP: “Spotify Singles”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 12 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το δημοφιλές συγκρότημα των Arctic Monkeys, επισκέφθηκε τα περίφημα Electric Lady Studios στη Νέα Υόρκη με σκοπό να συμμετάσχει στη σειρά “Spotify Singles”, μέσα από τη οποία κυκλοφορούν συνήθως όμορφες διασκευές άλλων καλλιτεχνών. Έτσι και στην περίπτωση των Monkeys, κυκλοφόρησε μια νέα διασκευή που αμέσως μετά έγινε διαθέσιμη μέσα από τη ομώνυμη κονσόλα streaming.

Η μπάντα επέλεξε το άτιτλο τραγούδι “-“ που έκλεινε το δίσκο “Magpie” του Stephen Fretwell, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Fretwell και ο Alex Turner έχουν συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια όταν ο Fretwell έπαιξε μπάσο σε μια περιοδεία τους, το 2008 με το side-project του Turner, το έτερο δημοφιλές συγκρότημα των The Last Shadow Puppets μέχρι το 2005, ενώ ο Fretwell δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τους Arctic Monkeys, χαρακτηρίζοντάς τους στο παρελθόν ως “ένα τρελό live”.

Η εν λόγω διασκευή συνοδεύεται από μια νέα, ακουστική εκδοχή του πρώτου single που κυκλοφόρησαν οι Monkeys μέσα από το πρόσφατο δίσκο τους «Tranquility Base Hotel & Casino», το περίφημο «Four Out Of Five».

Arctic Monkeys - Spotify Singles

Original Version: Stephen Fretwell - - (2004)

Back To Top