skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Beth Ditto – I’m Alive

Η Beth Ditto διασκευάζει Tommy James & The Shondells!

Τίτλος τραγουδιού“I’m Alive”

Καλλιτέχνης: Beth Ditto

Μουσική / Στίχοι: Tommy James, Peter Lucia

Πρώτη Εκτέλεση: Tommy Janes & The Shondells (1968)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 18 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το βάθος της φωνής της και η εκκεντρικότητα της προσωπικότητάς της είναι τα βασικότερα στοιχεία που την εδραίωσαν στο μουσικό προσκήνιο. Η Beth Ditto δεν διστάζει να τολμήσει να τραγουδήσει το οτιδήποτε και παρά το γεγονός ότι ‘ασπάζεται’ την indie rock μουσική σκηνή, αυτή τη φορά την ακούμε να ερμηνεύει ‘καθαρόαιμο’ rock και μάλιστα σκληροπυρηνικό. Οι Tommy Janes & The Shondells, ιδιαίτερα γνωστοί για τα hit singles τους “Hanky Panky”, “Crimson and Clover”, κ.ά, μας σύστησαν το 1968 το τραγούδι τους “I’m Alive”.

Το “I’m Alive” έγινε γνωστό μέσα από τον δίσκο του αμερικανικού rock συγκροτήματος, “Crimson & Clover”. Στη μουσική και τη σύνθεση αυτού βρίσκονται οι Tommy James και Peter Lucia, οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν και ως πρωτεργάτες για το σημερινό αποτέλεσμα. Η Beth Ditto, λοιπόν, βάζει τον καλύτερό της εαυτό και με τη συνοδεία ρυθμικών drums, αλλά και γρατζουνισμάτων από ηλεκτρικές κιθάρες και μπάσο μας χαρίζει μία μοναδική ερμηνεία.

Η 36χρονη, Αμερικανίδα τραγουδίστρια φαίνεται πως αυτή την περίοδο βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Ιουνίου του 2017 κυκλοφόρησε το debut studio album της, “Fake Sugar”. Πρόκειται για μία κυκλοφορία που το κοινό, αλλά και οι κριτές, ανέμεναν εδώ και αρκετό διάστημα. Παρόλ’ αυτά, ο δίσκος κατάφερε να ‘πιάσει’ την θέση Νο.47 στα βρετανικά album charts, αλλά και την θέση Νο.3 στα αμερικανικά heatseekers album charts.

Beth Ditto – I’m Alive

Back To Top