skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Campsite Dream – Genie In A Bottle

Οι Campsite Dream διασκευάζουν Christina Aguilera και “Genie In A Bottle”!

Τίτλος τραγουδιού“Genie In A Bottle”

Καλλιτέχνης: Campsite Dream

Μουσική / Στίχοι: David Frank, Steve Kipner, Pamela Sheyne

Πρώτη εκτέλεση: Christina Aguilera (1999)

Εταιρεία: Epic Amsterdam/ Sony Music Entertainment Netherlands BV

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Όπως είναι πλέον γνωστό, η μουσική και πιο συγκεκριμένα η δημιουργία καλών τραγουδιών είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Έτσι, τον τελευταίο κυρίως καιρό, αρκετοί καλλιτέχνες, είτε ανερχόμενοι είτε αρκετά καταξιωμένοι στο χώρο αυτό, αποφασίζουν να διασκευάσουν παλιές επιτυχίες, με διαφορετική μελοποίηση ή μη. Οι Campsite Dream είναι ένα νέο συγκρότημα, αν και δεν αυτοαποκαλούνται κατά αυτό τον τρόπο, αλλά προτιμούν το όρο της «παρέας».

Οι Campsite Dream είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα covers. Το τελευταίο εγχείρημά τους έγινε διαθέσιμο στις 13 Ιουλίου και πρόκειται για το “Genie In A Bottle”. Δεν είναι καινούριο τραγούδι, αλλά μία φρέσκια και καλοκαιρινή διασκευή της πρώτης επιτυχίας που διαδέχτηκε η pop ερμηνεύτρια – Christina Aguilera. Η νέα version του “Genie In A Bottle” έχει κάποια ήπια beats, αλλά και κάποια κρουστά, που ακολουθούν βέβαια το μοτίβο του πρωτότυπου, αλλά δίνουν τη δική τους γοητεία.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1999 και συμπεριλαμβάνεται στο ομότιτλο ντεμπούτο album της Aguilera. Το debut single της κατάφερε να αγγίξει την κορυφή των charts και να είναι πλέον σήμερα ένα από τα πιο διαχρονικά hits των ‘00s, καθώς έχει πουλήσει 1.4 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στην Αμερική.

Campsite Dream – Genie In A Bottle

Christina Aguilera – Genie In A Bottle (1999)

Back To Top