skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Cher & Andy Garcia – Fernando (Mamma Mia! Here We Go Again O.S.T.)

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Cher πρωταγωνιστεί στο “Mamma Mia! Here We Go Again” και μας παρουσιάζει τη νέα της διασκευή στο “Fernando” των ABBA!

Τίτλος τραγουδιού“Fernando”

Καλλιτέχνης: Cher & Andy Garcia

Μουσική / Στίχοι: Benny Andersson, Björn Ulvaeus

Πρώτη Εκτέλεση: ABBA (1975)

Από το OST: “Mamma Mia: Here We Go Again”

Ημερομηνία κυκλοφορίας OST: 13 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ένα από τα πιο επιτυχημένα musicals όλων των εποχών επιστρέφει με το sequel της -επίσης- επιτυχημένης κινηματογραφικής του μεταφοράς. Ο λόγος για το “Mamma Mia” που συνδυάζει πραγματικά τα πάντα: όμορφα ελληνικά τοπία, εξαιρετικό cast και μουσική φτιαγμένη από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των ABBA, που συνθέτουν μια ιστορία που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς!

To δεύτερο μέρος της ταινίας με τίτλο “Mamma Mia: Here We Go Again” καλοσωρίζει επίσης την νέα είσοδο στο cast που ακούει στο “λαμπερό” της Cher, αλλά και το σκηνοθέτη Ol Parker που πήρε τη σκυτάλη από τη Phyllida Lloyd.

Το soundtrack ωστόσο παραμένει στο γνωστό σκεπτικό με τις απίστευτες διασκευές των τραγουδιών των ABBA από τους ηθοποιούς της ταινίας και το πρώτο δείγμα που ήρθε στα αυτιά μας ήταν πριν από λίγο καιρό με τα “When I Kissed The Teacher” και “Waterloo”, ενώ τώρα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και το θρυλικό “Fernando”Πρόκειται για τη διασκευή από το “Greatest Hits” δίσκο των ABBA, που κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του single, το οποίο ερμηνεύουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας Cher και Andy Garcia. 

To soundtrack της ταινίας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου!

Cher & Andy Garcia - Fernando ( Mamma Mia! Here We Go Again O.S.T.)

Original Song: ΑΒΒΑ - Fernando (1975)

Back To Top