skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Ed Sheeran – …Baby One More Time

Ο Ed Sheeran διασκευάζει Britney Spears!

Τίτλος τραγουδιού«…Baby One More Time»

Καλλιτέχνης: Ed Sheeran

Μουσική / Στίχοι: Max Martin/Rami

Πρώτη Εκτέλεση: Britney Spears (1998)

Από τo single: «Ed Sheeran: Spotify’s Singles»

Ημερομηνία κυκλοφορίας Ε.Ρ.: 8 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το “…Baby One More Time” κυκλοφόρησε το 1998 και συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο – ομότιτλο – δίσκο της Britney Spears. Σύντομα το τραγούδι έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα πιο γνωστά pop τραγούδια των ‘90s, το οποίο κατάφερε να αγγίξει την κορυφή σε Αμερική, Αγγλία, Αυστραλίας και άλλων πολλών χωρών. Στη συνέχεια, το “…Baby One More Time” ήταν και στους theme song της μουσικής εκπομπής του BBCTop Of The Pops”.

Έκτοτε έχει διασκευαστεί αρκετές φορές σε αρκετές εκδόσεις που δεν θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί, όπως την rock version των Bowling for Soup και την ακουστική των Travis. Η Lea Michelle παρουσιάσει ένα cover του τραγουδιού στην τηλεοπτική σειρά “Glee” για το επεισόδιο “Britney/Brittany”, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην τραγουδίστρια.

Αυτή τη φορά, ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της νέας γενιάς ερμηνεύει το τραγούδι με το δικό του μοναδικό τρόπο. Ο λόγος είναι για τον Ed Sheeran, ο οποίος δίνει το προσωπικό του στίγμα στο “…Baby One More Time”. Ο νεαρός καλλιτέχνης το κυκλοφόρησε στα πλαίσια του “Spotify’s Singles”, ένα πρόγραμμα στο οποίο οι τραγουδιστές κυκλοφορούν ένα νέο single και cover της επιλογής τους.

Britney Spears - ...Baby One More Time

Ed Sheeran - ...Baby One More Time

Back To Top