skip to Main Content

Νέα Διασκευή | John Gibbons – Sweat (A la la la long)

O DJ, John Gibbons επαναφέρει το “Sweat (A La La La Long)” των Inner Circle, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια!

Τίτλος τραγουδιού: “Sweat (A la la la long)”

Καλλιτέχνης: John Gibbons

Μουσική / Στίχοι: Ian Lewis, Roger Lewis

Πρώτη Εκτέλεση: Inner Circle (1993)

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 31 Μαΐου 2018

Art-Cover:

To “Sweat (A La La La La Long)” είναι ένα τραγούδι από το τζαμαϊκανό reggae συγκρότημα των Inner Circle που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1993 ως προπομπός-single του album τους, “Bad to the Bone”.

Το τραγούδι πέτυχε μεγάλη επιτυχία ιδιαίτερα στην Ευρώπη, όπου κατάφερε να μπει και στα περισσότερα Top10s σε πολλές χώρες, όπως η Αυστρία, η Δανία, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Νορβηγία, η Πορτογαλία και η Σουηδία. Έφτασε στην κορυφή των charts στην Ελβετία και στη Γερμανία, θέση που διατήρησε για έξι και δώδεκα εβδομάδες, αντίστοιχα. Ήταν επίσης μια μεγάλη επιτυχία στην Αυστραλία, όπου έφτασε στο Νο.2, και στη Νέα Ζηλανδία, όπου και πάλι την πρωτιά. Έφτασε στο Νο.3 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Νο.16 στις Ηνωμένες Πολιτείες και όπως γίνεται αντιληπτό έγινε ένα από το πιο hot τραγούδια εκείνου του καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο!

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, το “Sweat (A La La La Long)” επανέρχεται ανανεωμένο προκειμένου να βάλει φωτιά στα απανταχού decks! Από το χέρια του γνωστού DJ, John Gibbons το τραγούδι απέκτησε μια χορευτική διασκευή, ενισχυμένη με αρκετά electro στοιχεία και επανέρχεται για να μας ξετρελάνει για άλλη μια φορά!

John Gibbons - Sweat (A la la la long)

Original Song: Inner Circle - Sweat (A la la la long) (1993)

Back To Top