skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Lykke Li – Time In A Bottle

Η Lykke Li, διασκευάζει το “Time In A Bottle”, του Jim Croce, σηματοδοτώντας την πρώτη της, solo κυκλοφορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τίτλος τραγουδιού: “Time In A Bottle”

Καλλιτέχνης: Lykke Li

Μουσική / Στίχοι: Jim Croce, Lykke Li

Πρώτη Εκτέλεση: Jim Croce (1973)

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

H Σουηδέζα, indie pop τραγουδίστρια και στιχουργός Lykke Li, έχει αφιερωθεί, το τελευταίο διάστημα, στο supergroup LIV, το οποίο δημιούργησε το 2016, μαζί με τους Andrew Wyatt, Pontus Winnberg, Bjorn Yttling και Jeff Bhasker. Πριν μερικές ημέρες ωστόσο, η ταλαντούχα τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα καινούριο, solo τραγούδι, που σηματοδοτεί την πρώτη της κυκλοφορία από το προσωπικό της album του 2014, “I Never Learn”.

Το καινούριο αυτό τραγούδι, έχει τον τίτλο “Time In A Bottle” και πρόκειται ουσιαστικά για μια διασκευή του οriginal hit των 70’s, του Αμερικανού, folk/rock καλλιτέχνη, Jim Croce, που περιλαμβάνεται στο album του 1972 “You Don’t Mess Around with Jim”. Είναι ένα μελαγχολικό τραγούδι, που μιλάει για το πώς είναι να έχεις βρει τον άνθρωπό σου, αλλά ο χρόνος δεν σου φαίνεται αρκετός για να κάνεις όλα όσα θα ήθελες μαζί του.

Με την ενορχήστρωσή της, η Lykke Li έρχεται να προσθέσει μια ελαφρώς ψυχεδελική και ονειρική νότα στο νοσταλγικό αυτό τραγούδι, καθώς τραγουδά “If I could make days last forever/ If words could make wishes come true/ I’d save every day like a treasure and then/ Again, I would spend them with you”. Μιλώντας για την διασκευή του “Time In A Bottle”, η Lykke Li αναφέρει: «Η αγάπη μου για τα covers συνεχίζεται. Κάτι μικρό που έφτιαξα σε μια Κυριακή. Αντί να το πετάξω, το έριξα στο διαδίκτυο».

Lykke Li – Time In A Bottle

Original Version: Jim Croce – Time In A Bottle (1973)

Back To Top