skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Music Video | Alex Christensen & The Berlin Orchestra feat. Linda Teodosiu – Everybody‘s Free

Η Linda Teodosiu συναντά τον Alex Christensen με την The Berlin Orchestra στο ολοκαίνουριο cover του “Everybody‘s Free” της Rozalla.

Τίτλος τραγουδιού“Everybody‘s Free”

Καλλιτέχνης: Alex Christensen & The Berlin Orchestra feat. Linda Teodosiu 

Μουσική / Στίχοι: Nigel Swanston, Tim Cox

Πρώτη Εκτέλεση: Rozalla (1992)

Εταιρεία: Starwatch Entertainment GmbH

Από το LP: “Classical 90s Dance 2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Μετά το “Another Night” που είναι το τρίτο single από το “Classical 90s Dance 2”, το ολοκαίνουριο album του Alex Christensen (U96) σε συνεργασία με την The Berlin Orchestra, αλλά και αρκετές guest εμφανίσεις όπως εκείνη της Anastacia που επενδύει φωνητικά το εν λόγω track, το σχήμα αυτό παρουσιάζει μια ακόμα διασκευή σε ένα κλασσικό τραγούδι. Αυτή τη φορά η Linda Teodosiu επενδύει με τα φωνητικά της, το cover στο “Everybody‘s Free” που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η Rozalla το 1992.

Το “Classical 90s Dance 2” περιλαμβάνει 14 διασκευές σε επιτυχίες της δεκαετίας του ’90 πάντα σε συνεργασία με την Ορχήστρα του Βερολίνου και εκτός από την Anastacia (η οποία εμφανίζεται σε άλλη μια διασκευή, εκείνη του smash-hit “Mr. Vain” των Culture Beat) φιλοξενεί κι άλλα σπουδαία ονόματα του χώρου όπως: Pietro Lombardi, Linda Teodosiu, Yass, Ski, Asja Ahatovic, Beymarie u.v.m. και Melanie C των Spice Girls. Το album κυκλοφόρησε στις 19 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα ο Alex κυκλοφόρησε μέσα από αυτό το ιδιαίτερο εγχείρημα τις διασκευές στα τραγούδια “Blue” των Eiffel65 σε συνεργασία με τους Bars and Melody και το “Around The World” των ATC σε συνεργασία με την Melanie C.

Alex Christensen & The Berlin Orchestra feat. Linda Teodosiu - Everybody‘s Free

Original Version: Rozalla - Everybody's Free (1992)

Back To Top