skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Robbie Williams – 9 to 5

Κάτι ασυνήθιστο για τον ίδιο ήρθε από τον Robbie Williams και ακούει στην διασκευή του “9 to 5” της Dolly Parton!

Τίτλος τραγουδιού“9 to 5”

Καλλιτέχνης: Robbie Williams

Μουσική / Στίχοι: Dolly Parton

Πρώτη Εκτέλεση: Dolly Parton (1980)

Από το album: “Under the Radar, Vol. 2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 30 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Δεν ακούμε συχνά ‘μη καθαρόαιμο’ Robbie Williams, ωστόσο ο δίσκος του Under The Radar Volume 2 είναι γεμάτος ανατροπές. Νέα μουσικά styles μας έχει συστήσει ο Βρετανός τραγουδιστής, που παρά τα χρόνια που έχουν περάσει δεν κουράζεται να μας συστήνει νέο υλικό. Αυτή τη φορά, ο Robbie Williams διασκευάζει Dolly Parton. Ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια, με τίτλο “9 to 5”, παίρνει ξανά ‘ζωή’, έπειτα από 37 χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του. Για πρώτη φορά, λοιπόν, το εν λόγω τραγούδι το ακούσαμε το 1980 μέσα από την ομότιτλη ταινία-κομεντί.

Ο Robbie Williams δίνει στο “9 to 5” την αντρική εκδοχή του, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να αναφερθεί σε ομοιότητες με τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα των Scissor Sisters. Ο pop rock τραγουδιστής ωστόσο δεν θα μπορούσε να αρκεστεί σε μία απλή κυκλοφορία ενός τραγουδιού του. Πιο συγκεκριμένα, το συνόδευσε με ένα animated lyric video, στο οποίο παρακολουθούμε την καθημερινότητα μίας νεαρής κοπέλας, στην σύγχρονη εποχή, που δουλεύει καθημερινά από τις “9 ως τις 5” και που ουσιαστικά είναι απομονωμένη από τους πάντες και τα πάντα.

Το “9 to 5” ήρθε ως συνέχεια τουMs Pepper. Και τα δύο τραγούδια, όπως επίσης και τα Speaking Tongues, Run It Wild, Go Mental και Eyes On The Highway, περιλαμβάνονται στον πιο πρόσφατο και μονάχα σε ψηφιακή διάθεση δίσκο του Robbie Williams, “Under The Radar Volume 2”, που κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου του 2017.

Robbie Williams – 9 to 5

Back To Top